Ричард Маркс ще изнесе концерт на Античния театър в Пловдив

...
Ричард Маркс ще изнесе концерт на Античния театър в Пловдив
Коментари Харесай

Ричард Маркс с концерт на Античния театър в Пловдив

Ричард Маркс ще изнесе концерт на Античния спектакъл в Пловдив на 28 август 2022 година След като анулира европейското си турне поради здравната рецесия с Ковид-19, през тази година, когато трябваше да свири и в НДК в София, музикантът въпреки всичко ще дойде у нас, само че под тепетата. Билетите за събитието към този момент са в продажба в мрежата на Eventim. Цените са от 40 до 110 лв., според от местоположението на Античен спектакъл в Пловдив.

Невероятното акустично прекарване с Ричард Маркс в Античния спектакъл в Пловдив на 28 август 2022 година е с начало 20 часа.

С впечатляващия си глас, музикантът и текстописец Ричард Маркс става звезда през 1987 още с дебютния му сингъл “Don’t Mean Nothing”, който става безспорен шлагер и се продава в над 3 милиона екземпляра. Само за три години - от 1987 до 1990-а съумява да сложи и връх с броя на шлагерите си – става първият мъж артист с цели 7 свои песни в Top 5 на Billboard’s singles chart. Три от тези седем са и №1 шлагери - “Hold On to the Nights,” “Satisfied” и неповторимата “Right Here Waiting.” Освен това Маркс може да се похвали с съдбовните тринадесет №1 шлагера в класациите на Bilboard и над 30 милиона продадени албума до този миг.

Той има три номинации и една статуетка Grammy, която получава през 2004 за песента “Dance With My Father” в категорията Song of the Year, която написа за великия Luther Vandross. Номиниран е за Favorite male singer на American Music Awards, а през 1992 е отличен в Billboard Music awards за Най-продаван актуален реализатор. През същата година песента “Hazard” от двукратно станалия платинен албум “Rush Street”, е оповестена за Международна ария на годината на Australian Music awards. През 1994 албумът “Paid Vacation” също добива платинен статус, а включената в него “Now and Forever” освен е в Top 10 на Billboard Pop Chart, a остава под №1 в класацията цели 13 седмици. Повече от песните му са в жанр pop и soft rock, само че най-вече от шлагерите му са балади, достигнали сатута на “вечни”.

През 1997 Richard Marx записва песента " At the Beginning " дружно с Donna Lewis за кино лентата Anastasia. През 2005 песента “Better Life”, която написа за кънтри звездата Keith Urban се трансформира в супер шлагер в Щатите и в шест поредни седмици е № 1 в Billboard’s Country Singles chart, напомня популярност.бг.

Организатор на акустичния концерт на актьора е Maskart, със съдействието на Loud Concerts.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР