Ричард Мадели разкри емоционално за битието с пръчки, което е

...
Ричард Мадели разкри емоционално за битието с пръчки, което е
Коментари Харесай

Ричард Мадели от GMB разкрива, че „сексуалният“ училищен ужас го е оставил „белязан с години“

Ричард Мадели разкри прочувствено за битието с пръчки, което е претърпял в учебно заведение – което го е оставило физически белязан в продължение на четири години – настоявайки, че има " полов " претекст зад това.

Водещият, 67-годишен, беседва с брата на принцеса Даяна, Ърл Чарлз Спенсър, във вторник в Good Morning Britain, който самоуверено разиска личното си трудно прекарване в пансион в нови записки A Много частно учебно заведение.

По време на изявлението това накара Ричард да опише за личния си опит в учебно заведение. Водещият сподели: „ Не отидох в пансион, отидох в гимназия за момчета, където бях злобно обичай с пръчки.

„ Без подозрение, със полов претекст от мъж и жена член на личен състав. Направиха го дружно. Тя го гледаше, до момента в който го правеше и по това време, бях на 11, не осъзнавах какво се случва.

„ Знаех, че ме бият с пръчки, беше агонизиращо, имах белези към четири години по-късно. Но когато се прибрах у дома и споделих на родителите си какво се е случило, макар че те мног...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР