Ричард Люис каза, че се е справял доста добре“ по

...
Ричард Люис каза, че се е справял доста добре“ по
Коментари Харесай

Ричард Луис каза, че „се справя доста добре“ в едно от последните си интервюта на фона на тригодишна битка с болестта на Паркинсон... преди смъртта си на 76 години от инфаркт

Ричард Люис сподели, че се е „ справял сносно “ във връзка с здравето си на фона на борбата с заболяването на Паркинсон в изявление преди по-малко от три седмици, преди гибелта си на 76 години във вторник. На фотографията в Ню Йорк през 2015 г. 

Комикът се появи в обществените медии на 24 април 2023 година, разкривайки, че се бори с заболяването на Паркинсон от 2021 година насам.

'Хей, слушай, преди малко приключих преди няколко седмици сезон 12 на Curb Your Enthusiasm и това беше просто необикновен сезон и съм толкоз признателен, че съм част от него шоу — сподели той. „ Но знаете, че през последните три години и половина имах много мъчно време и хората споделиха: „ Не съм се чувал с вас, още ли сте на турне? “

Луис сподели: „ Е, ето какво в действителност се случи “, отбелязвайки, че е решил да спре турнето преди три години и половина, чувствайки, че моментът е пристигнал.

„ Казах:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР