Ричард Кларк се оказа бездомен, след като каза, че нараняване

...
Ричард Кларк се оказа бездомен, след като каза, че нараняване
Коментари Харесай

Спешни обаждания се трупат в малките родни селища на Лос Анджелис

Ричард Кларк се оказа безприютен, откакто сподели, че пострадване му е попречило да работи. През миналата година виолетов заслон на бул. Чандлър в Северен Холивуд. Tiny Home Village е неговият краткотраен дом.

Само 64 квадратни фута с две кревати, това не е доста. Но за Кларк това е огромно усъвършенстване спрямо публичните пейки, на които е спал. Той споделя, че чиновниците му оказват помощ да кандидатства за неработоспособност и се надява да откри непрекъснато място за живеене.

„ Услугите са тук. Просто би трябвало да се възползвате от тях “, сподели ни той.

Лос Анджелис към този момент има 11 дребни жилищни селища, издигнати от града и значително ръководени с държавни средства.

Chandler Blvd. беше първият, отворен през 2021 година Но защото тези общности се разшириха, се разшири и нещо друго: броят на незабавните повиквания.

KTLA получи досиета на полицията, пожарната и парамедиците, които рисуват картина на към момента нужните грижи от бездомните, когато бъдат изведени от улицата. Сред тях са позвънявания за хипотетично нахлуване, закани, оръжия, самоубийства и свръхдози.

От януари до август тази година управляващите са дали отговор на повече от 170 позвънявания за полиция, пожарна или парамедици в едно малко родно село в парка Александрия в Северен Холивуд, където живеят към 150 души.

За същия интервал записите демонстрират повече от 160 незабавни повиквания до Уитсет Уест Вилидж в Сатикой и автомагистралата 170, също в долината Сан Фернандо.

„ В никакъв случай не съм сюрпризиран “, споделя Роуън Ванслев, президент на Hope the Mission, организация с нестопанска цел, която ръководи четири дребни домашни общности в Лос Анджелис. „ Мисля, че на първо място това е доста по-малко от позвъняванията, дейни лагери със същия брой хора. Всеки път, когато поставите над 100 души в един обект, които са в рецесия, ще има нужен детайл от правоприлагането. “

Документите на LAPD демонстрират към 20% от позвъняванията за обслужване на две от трите Малките домашни села в Северен Холивуд са за хипотетични свръхдози или опити за самоубийство. Vansleve споделя, че това приказва за нуждата от повече поведенчески здравни услуги.

„ Много от нашите посетители … са били на улицата от 3, 4, 5 години. Размерът на контузията, която някой е претърпял, и дълбочината на проблемите с психологичното здраве и проблемите със зависимостта са невиждани “, сподели ни той.

Vansleve има вяра, че селата имат потребност от личен състав за психологично здраве на място, седем дни в седмицата, с цел да се оправят с незабавни потребности. Поне един гражданин е склонен.

15 дребни къщи за ветерани горят в пламъци в западен Лос Анджелис

„ Персоналът не е квалифициран да се оправи с другите видове обстановки, протичащи се тук ”, сподели Джеймс Хил, който ни сподели, че първият му съквартирант е предозирал опиати, само че е оживял.

Дори при огромната потребност от незабавни запаси, тези, които живеят покрай бул. Чандлър. Tiny Home Village имат вяра, че е по-добро от това, което е съществувало преди.

„ Виждал съм позитивни неща, тъй като не виждам доста лагери за бездомни в близост “, споделя Гордън Бек. „ Добре е, че хората имат къде да отидат. “

Адвокатът на Фондацията за правна помощ на Лос Анджелис Шайла Майерс, която съставлява бездомните, се тревожи, че тези села се употребяват като непрекъснато жилище, а не като краткотрайно решение както е проектирано.

„ Тъй като има толкоз малко налични жилища в Лос Анджелис, хората са принудени да останат там за доста дълго време “, споделя Майърс.

Vansleve споделя, на приблизително те реалокират 11 до 14 души на месец от общностите на хижи NoHo в непрекъснати домове. Каквато и да е степента на триумф, той има вяра, че е по-добре от алтернативата да живееш на улицата.

„ Те са необикновено сполучливи, само че също по този начин и доста несъвършени. “

За последните вести, време, спорт и поточно видео, отидете до KTLA.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР