Ричард Кийс нарече Ерик тен Хег Ерик тен Тост“, тъй

...
Ричард Кийс нарече Ерик тен Хег Ерик тен Тост“, тъй
Коментари Харесай

Ричард Кийс казва, че Ерик тен Хег ще бъде уволнен, тъй като „изтичането на информация от Манчестър Юнайтед“ сочи към уволнение

Ричард Кийс назова Ерик загар Хег „ Ерик загар Тост “, защото настоя, че босът на Манчестър Юнайтед скоро може да бъде уволнен.

Ten Hag претърпя презрян втори сезон отпред на Червените дяволи, откакто отпадна от Carabao Cup, приключи на последно място в групата си на Шампионска лига и остана на осем точки зад първите четири.

Холандецът похарчи голяма сума за прехвърляния от идването си през лятото на 2022 година, макар че доста от огромните му покупки бяха презрян неуспех. Поражението от Фулъм в събота натрупа спомагателен напън върху обстрелвания управител.

Сега неговата страна е изправена пред посещение на Нотингам Форест в петия кръг на ФА Къп, единственият трофей, който може да завоюва този сезон. Но даже и да победят борците от Висшата лига, Кийс има вяра, че времето на Ten Hag може скоро да изтече.

Излъчвателят написа в Туитър: „ Всички изтичащи информации от OT ми споделят, че гафърът е Ерик загар Тост. Футболът може да бъде ужасяващ бизнес. Въпреки това той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР