Ричард Гиър може и да не е много активен в

...
Ричард Гиър може и да не е много активен в
Коментари Харесай

Ричард Гиър в The Agency - какво знаем за сериала

Ричард Гиър може и да не е доста деен в работата в последно време, по тази причина пък очевидно деликатно сортира плановете, с които се захваща. В момента той работи по сантименталната драма The Making Of паралелно с Блейк Лайвли.
 Ричард Гиър и младата му брачна половинка Алехандра Силва на благотворителното събитие на City Harvest
Как се забавлява Ричард Гиър с младата си брачна половинка

Актьорът с рядка обществена демонстрация

Междувременно стана ясно, че 74-годишният артист от " Хубава жена " ще направи самобитен дебют в сериалите, тъй като рядко взе участие в такива. Гиър е следващото име в шпионския трилър The Agency.

В поредицата на Showtime Гиър ще бъде Боско - лондонски сътрудник с проблематично минало, работил осем години под прикритие. " Ричард Гиър е негова лична класа - обожаван от генерации по целия свят поради способността си да придаде на всяка роля дълбочина и достоверност ", разяснява Крис Макартни от Paramount.
 Снимка 398735

The Agency, който е римейк на френския шлагер Le Bureau, споделя за сътрудника под прикритие на Централно разузнавателно управление на САЩ Марсианеца (), на който е подредено да се върне към същинската си идентичност в Лондон, което имат пагубни последствия за живота му.

The Agency се снима сега в Лондон, а изпълнителни продуценти са Джордж Клуни и Грант Хеслоф, оповестяват The Hollywood Reporter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР