Ричард Гиър и Алехандра Силва изживяват един от най-прекрасните моменти

...
Ричард Гиър и Алехандра Силва изживяват един от най-прекрасните моменти
Коментари Харесай

Как се казва новият наследник на Ричърд Гиър

Ричард Гиър и Алехандра Силва изживяват един от най-прекрасните моменти в своята връзка, а точно посрещането на новия член на фамилията им.
 Ричард Гиър, Алехандра Силва и второто дете на артиста
Ричард Гиър стана татко за повторно

Актьорът има момченце

Както се откри при започване на седмицата, двамата станаха родители на момченце, което се роди в Ню Йорк. Според испанското издание Hola към този момент е ясно и името на бъдещия правоприемник на Гиър и то е Александър Гиър .

Родителите му са наясно, че детето ще пораства под въздействието на две култури и два езика, тъй че не е изненадващо, че те са постигнали консенсус по едно толкоз интернационално име. Като се има поради, по какъв начин се споделя майка му, може да се каже даже, че е кръстен на нея.

Въпреки че е име от англо-саксонската традиция, елементарно се произнася на испански - майчиният език на Алехандра, а умалителното послание Алекс е всекидневно и разпознаваемо от двете страни на Атлантика.
 Снимка 406184

Макар двойката постоянно да е пазила в поверителност връзката си, в доста случаи споделят в обществените мрежи най-щастливите си моменти, като оповестяването на бременността. Тогава Алехандра Силва разкри фотография, на която видяхме по какъв начин Далай Лама гали коремчето ѝ. А в този момент сме в очакване на първите фотоси и на дребния Александър Гиър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР