Ричард Георгиевич Алибегов е единият таен свидетел и подател на

...
Ричард Георгиевич Алибегов е единият таен свидетел и подател на
Коментари Харесай

BIRD: Алибегов подал сигнал срещу Веселин Денков. Ресторантьорът: Това е пълен абсурд

" Ричард Георгиевич Алибегов е единият скришен очевидец и адресант на сигнал против Веселин Денков, че финансира митингите през 2020 г.- научи BIRD. Приближен е до Бойко Борисов.

Същият ресторантьор се явява очевидец и по делото за " държавен прелом ", по което режимът на Борисов подслушваше хиляди протестиращи. "

Тази обява, съпроводена със фотография на водача на ГЕРБ с ръководителя на Българската асоциация на заведенията, се появи на фейсбук профила на BIRD.

Връзката е с вчерашното чуване на някогашната миска Ивайла Бакалова и партньора ѝ - ресторантьорът Веселин Денков във краткотрайната парламентарна комисия за активността на групата към Мартин Божанов-Нотариуса - показно убитият в края на януари търговец, за въздействието в правосъдната система. Двамата се оплакват от изнудване освен от Нотариуса, само че и от прокурори, от репресии и на съдии. Всичко това - с цел да заплати Денков пари, с цел да му решат казуса (който преди този момент магистратите сами създали) със закритото към този момент спецправосъдие.

В основата на изказванията на Бакалова и Денков са митингите против Бойко Борисов и Иван Гешев през 2020 година, когато се пуснал слух, че ресторантьорът ги финансира. " Моето виждане е, че всичко, случило се против мен, е главно поради митингите, на които аз вървях през 2020 година След това мои близки ми споделиха, че се приказва, че аз финансирам митингите и имам връзка с Божков, който не познавах, и на база на това са задействани всички институции ", уточни Денков пред комисията.

По това време излязоха данни и за всеобщи подслушвания на протестиращи.

Потърсихме Алибегов за коментар. Ето какво сподели той пред Клуб Z:

" Това е цялостен парадокс, покъртен съм, аман към този момент!

Веселин Денков съм го виждал два пъти в живота си, когато по времето на Коронавирус организирахме събрания на бранша. Там се срещнах с него. Ивайла Бакалова въобще не я познавам. 

Нито съм очевидец, нито съм бил викан, нито съм подавал сигнали. "

Алибегов държеше още да подчертае, че контактите му с ГЕРБ датират от Коронавирус, след локдауните (по това време от заведенията желаеха понижен Данък добавена стойност и го получиха, подобен е и до днес).

Посочи, че ще си търси правата в съда, започвайки с BIRD.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР