Рич Бич, известна и с името си Ванеса Кьосина, не

...
Рич Бич, известна и с името си Ванеса Кьосина, не
Коментари Харесай

Масажи с щастлив край, буболечки и още: Рич Бич проговори за живота си в Япония

Рич Бич, известна и с името си Ванеса Кьосина, не е от девойките в родния TikTok, които чакат някой да им даде пари, с цел да отидат на отмора в Дубай.

Ванеса работи и си изкарва парите сама, а спонсорите могат единствено да си мечтаят да я докопат. Ето за какво мъчно някой чичко да я изкуши с екскурзия до някоя екзотична и далечна дестинация. Рич Бич можа сама да си я заплати.

Виж още: Диетата на Джей Ло, само че в БГ вид: Луиза Григорова се стопи, не е вкусвала захар от три месеца 

Оказва се, че Ванеса е пътешествала из Япония. Тя описа особено за Vbox7, че не просто е била в Япония, а е живяла там 3 месеца. Мацката описа, че в императорската страна няма табута в секса. Оказва се, че в Япония може напълно свободно да се популяризират разнообразни полови услуги, като Рич Бич била впечатлена от билборд за разтривки с благополучен край. 

" В Япония има хотели, в които се заплаща на час. Известно е, че японците изневеряват на дамите си много, а в хотелите водят любовниците си ", споделя пред камерата ни Рич Бич.

Виж още: Любов като на кино: Риалити звезди от разнообразни формати се сгодиха във въздуха

Храната, както и сами се досещате, не е типичната за нашите географски ширини. " На моменти ми се струваше извънредно гнусна. Ядат доста сурово месо, риба. В един ресторант ни сервираха тартар от сурово конско месо, предлагаха и сурова конска пържола. В Япония съм опитвала буболечки, пържена отровна риба. Тя е безвредна, когато е приготвена по избран метод ", спомня си Ванеса.

Изображение: https://www.instagram.com/vanessa.kyosina/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР