Рибите са големи мечтатели. Те са грижовни и подкрепящи, обичат

...
Рибите са големи мечтатели. Те са грижовни и подкрепящи, обичат
Коментари Харесай

Хората зодия Риби: Чувствителни и интуитивни – най-добрите качества на Рибите

Рибите са огромни мечтатели. Те са грижовни и подкрепящи, обичат да оказват помощ на другите и постоянно заобикалят борбата.

Хората зодия Риби са извънредно чувствителни и интуитивни, заради което чудесно умеят да усещат претекстовете и мислите на хората. За тях няма скрити неща.

Те са креативен натури, които са надарени с огромен гений.

Тези хора имат нараснала сензитивност, уязвими са и могат да усещат всичко, което се случва към тях, със сърцата и душите си.

От подобен човек никой няма да може да скрие същинските усеща – Рибите постоянно ще усещат дали хората се тормозят от нещо, дали събеседникът страда или е афектиран.

Те имат способността безусловно, дружно със събеседника, да претърпяват всичко, което той самият изпитва.

И дамите, и мъжете Риби са надарени от природата с чудесно въображение.

То им им разрешава да виждат всичко, което се случва в близост, само че по друг метод – не по метода, по който всички виждат.

Това разрешава на Рибите елементарно да намерят решение на избран проблем, даже когато за другите е извънредно мъчно да го създадат.

Сантиментални, уязвими, докачливи, те държат всичко в себе си и не дават воля на страстите.

Като цяло би трябвало да бъдете по-внимателни с такива хора – всяко изявление, рецензия и даже най-честата забележка може да ги нарани, да обиди, да ги накара да се отдръпват в себе си.

Рибите постоянно се нуждаят от поддръжка – способни са на доста, могат да реализират огромни неща, само че не сами, а единствено с поддръжката на приближен човек. Ако нямат такава зад тила си, се опасяват да работят. Но усещат, че някой, в който имат вяра е с тях, тогава триумфът им е сигурен.

Освен всички други позитивни черти, Рибите са и родени психолози – знаят чудесно по какъв начин да манипулират хората, постоянно разпознават безпогрешно каква е слабостта на индивида против тях и каква е неговата мощ.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР