Рибите никога няма да издадат тайните ви Ако имате приятел

...
Рибите никога няма да издадат тайните ви Ако имате приятел
Коментари Харесай

Защо рибите са толкова перфектни приятели

Рибите в никакъв случай няма да издадат тайните ви

Ако имате другар със зодия Риби, може да бъдете спокойни, че споделените секрети с него ще си останат такива, тях доста ги е грижа за другите и за това в никакъв случай няма да ви навредят. 
Тези зодии постоянно желаят да командват всички
Козирог Те са дисциплинирани и чакат същото от хората до себе си. Преди да се втурнат в някакво начинание, първо ще обмислят и даже...
Прочети повече


Рибите ползват креативен метод към всеки проблем

Те може и да не са измежду най-социалните хора, които познавате, само че несъмнено имат забавен и креативен метод към всеки проблем. Ако се допитате до своя другар Риби, той/тя може да ви впечатли с неповторимата си позиция.

Рибите слагат другите пред себе си

Хората със зодия Риби обичат да се грижат за най-близките си и то дотам, че са склонни да слагат личните си потребности на второ място и съвсем постоянно са загрижени първо за това по какъв начин се усещат другите и едвам тогава идва техен ред.
Това са най-хубавите зодии в решаването на проблеми
Скорпион Въпреки че Скорпионите са известни с желанието си да управляват, те също по този начин са способни да разрешат всеки проблем и имат с...
Прочети повече
Рибите са лоялни другари

От хората със зодия Риби може да очаквате да са в действителност лоялни другари, които ще ви поддържат, когато имате потребност от това, само че и по доста тънък и внимателен метод ще ви насочват към смяната, предразполагайки ви единствено както те си знаят.



Рибите няма да ви излъжат

Хората със зодия Риби имат вяра, че честността е една от главните съставки за положително другарство и тъкмо затова не биха ви излъгали за нищо на света, като в това време биха споделили всичко по метод, щадящ вашите усеща.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР