РибиМесец януари 2022г. е подходящ за вашата нова работа и

...
РибиМесец януари 2022г. е подходящ за вашата нова работа и
Коментари Харесай

РИБИ - Годишен Хороскоп 2022

Риби

Месец януари 2022г. е подобаващ за вашата нова работа и специалност. Този месец вашият възторг ще бъде отличен за реализиране на мечтаните професионални достижения като покачване, пътувания и прочие. Месец февруари ще донесе някои спорове във вашите връзки с малко промени, само че се пробвайте да запазите своите полезности и обичаи. През месеците март и април Рибите ще се нуждаят от по-голямо присъединяване в по-голяма активност на работното място, в случай че желаят да съумеят в професионалния си живот.

До края на годината би трябвало да имате уравновесен метод във всичките си финансови проекти, а инвестицията от предходните месеци ще донесе добра облага за Рибите. Последното тримесечие на годината може да донесе някои дребни здравословни проблеми като обща отмалялост, която се нуждае от уместно внимание, с цел да избегнете влошаващия се резултат по-късно.

Любов и Семейство: Представителите на зодия Риби могат да чакат благополучие и задоволство в любовния си живот през 2022 година Ако сте в обвързана връзка, може да има някакво недоразумение сред вас и колегата ви, налага се да овладеете обстановките с повече самообладание. През втората половина на годината нещата ще се оправят и ще видите колегата си да стои компактно до вас, когато настъпят проблеми.

Поради съединението на три планети, Марс, Венера и Юпитер през месец май, дружно с преноса на Юпитер ще получите благословии за вашето семейство и вашите родители. По отношение на брачния живот тази година ще бъде благословия за фамилните представители на Риби. Началото на тази година до март ще бъде извънредно положително за фамилни двойки. След 21 април сред двойките, които са фамилни, ще доминира чувството за оригиналност. За представителите на този знак тази година ще бъде над междинното равнище. Избягвайте да спорите по дребни въпроси сред септември и ноември тази година.

Финанси, Бизнес и Кариера: Началото на годината ще бъде положително за вас във финансов аспект. В средата на годината ще би трябвало да обърнете внимание на финансовите си ангажименти, тъй като данъчното ви обвързване може да се усили с увеличението на приходите ви и още по-засилени разноски. Плановете, свързани с покупки и вложения, ще бъдат доста потребни за вас. През втората част на годината ще постигнете триумф и финансовите ви условия ще бъдат доста по-добри. Тази година също ще бъде доста значима за вашия шанс за в бъдеще.

Собствениците на бизнес може да чакат печеливша година Ако стартирате нов бизнес през 2022 година, предлага се да започнете през месец април. Не инвестирайте в плановете при започване на годината, т.е. от януари до март. Трябва да се внимава вярно за законните действия, свързани с бизнеса, и в случай че се отдадете на каквато и да е противозаконна активност, с цел да разширите бизнеса си или облага, може да се окажете в неволя. Бизнесмените могат да получат добра поддръжка от своите бизнес сътрудници. Също по този начин има опция някогашният ви бизнес сътрудник да се върне при вас с бизнес предложение. Осигурени са голям брой благоприятни условия за напредък и развиване след първото тримесечие на годината. В допълнение към това, виртуалните срещи ще се употребяват по-често за връзка с интернационалните клиенти. Вашият бизнес може да поеме по-гладък поврат в средата на годината и ще работи безпроблемно до края на годината.

Тези представители на Риби, които са приключили или търсят работа, може да получат работа тази година, а хората, които към този момент работят, може да се сблъскат с някои провокации в работната област. Препоръчително е да избягвате всевъзможен тип жестоко или нападателно държание на работното място. В противоположен случай може да се наложи да се сблъскате с следствията от загубата на работа. Можете да очаквате трансфер тази година и в случай че желаете да измененията кариерата си през 2022 година, направете подобаваща изследователска работа за новата компания или държавно институция.

Според щастливите цифри на Риби за 2022 година, 12, 4, и 3 и съпътстват планетата Юпитер. Тази година цифрата е шест и се ръководи от планетата Меркурий. Юпитер и Меркурий са другарски настроени между тях, тъй че тази година ще постигнете нови висоти в работата и бизнеса по едно и също време, ще получите нови благоприятни условия и ще извлечете положителни изгоди от това. Всякакъв тип стрес ще бъде освободен от фамилния живот, а тази година ще имате и доста мощна любовна връзка.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР