Риби Обичате да изпитвате нови неща, да се свързвате с

...
Риби Обичате да изпитвате нови неща, да се свързвате с
Коментари Харесай

Ето кои зодии не могат да се разделят с миналото си

Риби Обичате да изпитвате нови неща, да се свързвате с нови хора и да изследвате какво може да ви предложи светът. И въпреки всичко, колкото и мощно да се пробвате да останете в сегашното, имате податливост да се връщате непрекъснато в предишното си. Чувствате се като остаряла душа, от време на време разкъсвана сред ученето и възприемането на бъдещето, само че размишлявайки върху и анализирайки предишното. Имате явен спомен за нещата, които са ви се случили и от време на време ви се желае да можете да се върнете и да останете там за известно време, когато в сегашното всичко наподобява доста мъчно.
Телец
Не сте срещу да изпитвате нови неща, само че към момента имате място за предишното си и всичко, което съдържа то. Вие отделяте толкоз доста време и сила, като самоусъвършенствате това, което имате и създавате рутина за себе си. Когато нещата се трансформират, вие се чувствате зле, тъй като не знаете какво ви чака. Дори в случай че сегашното и бъдещето ви оферират по-щастлив и здравословен метод на мислене, мъчно ви е да освободите предишното си и да го оставите зад тила си.
Рак
Вие освен имате меко сърце, само че имате отлична памет. Вие сте запазили толкоз доста обич и сте толкоз доста мемоари през целия си живот, че да се движите напред в бъдещето си, може да ви се стори невероятно. Обичате да си спомняте за предходните си другарства и връзки и ви липсват всички прелестни времена, които сте прекарали дружно. Понякога може да наподобява, че тогава нещата са били по-добри, изключително в случай че тези хора към този момент не са в живота ви. Но е време да оставите предишното и да започнете да живеете в сегашното.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР