Рибеното масло е страхотен лек за редица болежки. Може да

...
Рибеното масло е страхотен лек за редица болежки. Може да
Коментари Харесай

Продуктът, който топи мазнините, подобрява кожата и ноктите и има още куп ползи

Рибеното масло е страховит лек за редица болежки. Може да го намерите в течна форма и на капсули, като вторият метод е по-предпочитан. Доста хора го пият профилактично, с цел да бъдат здрави и да се усещат добре. А изгодите от рибеното масло са потвърдени и неоспорими.

Рибеното масло съдържа олеинова киселина, палмитинова киселина, потребните омега-3 и омега-6 мастни киселини. В състава му ще откриете още витамини D и А. Витамин А спомага за възстановяване синтеза на кожните кафези, лигавиците и зрителните пигменти. Заради наличието на тези витамин, рибеното масло е чудесно средство за поддържане на здрава и красива кожа, коса и нокти. Витамин D се грижи за облекчение на нервите, попречване на крампи, подкрепяне на синтеза на фосфор и калций в организма. Полезно е и за деца.
 Омега-3 мастни киселини оказват помощ против меланхолия Омега-3 мастни киселини оказват помощ против меланхолия
Омега-3 мастните киселини може да оказват помощ против меланхолия. Това оповестиха английски учени, представени от електронното издание " МедикълЕкспр...

Даваме ви една концепция за маска срещу старешки петна и бръчки с рибено масло. За задачата ще ви би трябвало 1 ч.л. мед и 1 ч.л. рибено масло. Разбъркайте и нанесете върху лицето. Оставете половин час и изплакнете с запарка от лайка. Не подсушавайте с забрадка, а оставете да изсъхне по натурален метод.

Много експерти предлагат рибеното масло при съблюдаване на хранителни режими и диети. Ето за какво, в случай че желаете да свалите непотребни килограми, приемайте рибено масло и спортувайте или най-малко се движете повече. Рибеното масло се употребява доста от културисти и спортисти.

Капсула рибено масло дневно е задоволителна, с цел да насърчи работата на мозъка, да усъвършенства паметта и да ви защищити от деменция.

Рибеното масло се предлага за мъже срещу рак на простатата, а при дами – за мъчителна менструация и фертилни проблеми.
 5 изгоди от рибеното масло, за които малко хора знаят 5 изгоди от рибеното масло, за които малко хора знаят
Рибеното масло е богат източник на омега-3 мастни киселини, които са от значително значение за поддържане на положително здраве. Тъй като тял...

Ако имате камъни в бъбреците или жлъчката, както и проблеми с щитовидната жлеза, рибеното масло още веднъж може да помогне. Внимавайте обаче, в случай че имате нараснали количества витамин D и калций в организма, тогава не би трябвало да приемате рибено масло. Ако сте алергични към него, също.

Що се отнася до приема на рибено масло, общоприетоо е пият 1-2 капсули по 2-3 пъти денем по време на хранене. Пие се към месец, един до три пъти в годината.

Важно е да не приемате рибено масло на празен корем, тъй като може да докара до дискомфорт и проблеми с храносмилането. Не би трябвало да приемате маслото дружно с други витаминни комплекси.

Добре е да хапвате най-малко 2 пъти седмично риба, изключително сьомгова пъстърва, скумрия, риба звук, сьомга, тъй като те са източник на омега-3 мастни киселини.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР