Рибена чорба срещу коронавирус измислиха рибарите. Съвсем наскоро вирусът натръшкал

...
Рибена чорба срещу коронавирус измислиха рибарите. Съвсем наскоро вирусът натръшкал
Коментари Харесай

Бургаски рибари борят К-19 с уникални "илачи"

Рибена супа против ковид измислиха риболовците. Съвсем неотдавна вирусът натръшкал мнозина, само че популярност богу, към този момент са на крайници. Не е естествено, в случай че морските вълци не пуснат лъкардии за пандемията, въпреки че умират от боязън, написа " ".

Това не им пречи да популяризират, че писиар-тестовете в действителност означавали "пий си ракията ", че пушачите не ги хващало и че няколко души тръгнали да търсят в гората пчелни кошери, с цел да ги нажилят пчели. Чули отнякъде, че това пособие против болестта.

Морските вълци считат, че доста за възстановяване на здравословното им положение е съдействала рибената супа, която всеки ден съпругите им оставяли да къкри на печката в хижите им. Тайната и съставна част девесил изиграла голяма роля, считат морските. По принцип тя дава "девет сили " - оттова и името й - "девесил ".

Подправката, която дава сили, като храна и лекарство, била известна още на римляните. В ранното Средновековие англичаните я употребявали да си вършат питиета, които тонизират и ободряват, нижат разкази риболовците.

Те поровили и прочели, че работи добре на сърдечно съдовата и нервната система, че се бори против туберкулозата и укрепва стомаха. Важно е да се означи, че в рибената им супа имало няколко типа риби- чернокоп, паламуд, попче, карагьоз и зарган.

Рибите са цялостни с омега- 3 мастни киселини, и освен това. Ескимосите да вземем за пример, които употребяват главно риба, доста рядко страдат от заболявания на сърцето, заключават рибарите. Рибата съдържа аминокиселини като триптофан, метионин, треонин, хистидин и лизин.

Сред многото витамини в черния дроб и хайвера на рибите се съдържа и витамин В12. Съдържанието на потребни минерални субстанции също не е за подценяване: калций, фосфор, сяра, калий и магнезий, както и от микроелементите: мед, селен, цинк, йод, кобалт, манган, флуор и други

Така че рибената супа си е асистент против ковид, разясняват бургаски риболовци. Сега всички всеки ден сърбат профилактично по една чиния дневно. Някои зевзеци прекаляват с хваленето и изясняват, че даже си вършат гаргара с чорбата- било доста потребно и за гърлото.

"Абе "Бай бабо, да не те стигне мечка, това е ", заключават риболовците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР