Рибарите събраха сили и стъпиха на Арената решени победата да

...
Рибарите събраха сили и стъпиха на Арената решени победата да
Коментари Харесай

Рибарите покоряват Резиденцията за последно в Игри на волята

Рибарите събраха сили и стъпиха на Арената решени успеха да стане тяхна след четири тежки загуби. Отпадането на Николай през миналата седмица активизира синьото племе и те се завърнаха в играта, грабвайки ключа от Резиденцията седмица преди огромния край на спортното риалити. Жътварите, от своя страна, не можаха да се преборят с мощта на Рибарите и се озоваха край Дивата река.

„ Отиваме на Арената през днешния ден окуражени и стимулирани да дадем всичко от себе си и да бъдем безгрешни. Видели сме, че можем. Въпросът е да го създадем отново “, разяснява преди старта на играта Борислав от племето на Рибарите.

Баланс, екипна игра, точност и здрави нерви бяха нужни и на двата тима, с цел да преодолеят всички трудности към успеха в Териториалната борба. Разплитане на възли, търкаляне на бурета с крайници и предаване на топче с лъжица стояха сред играчите и триумфа. Съревнованието стартира при еднакъв старт, само че Рибарите бързо съумяха да напреднат – синхронът върху буретата сред Борислав, Чудомир и Милен се оказа безподобен и те се движеха по трасето като наследник танк.

Не толкоз сполучливо се оказа прекосяването през тази част от предизвикването за Жътварите. Любомир, Вайс и Тодор изпитаха усложнения и падаха постоянно, придвижвайки се доста по-бавно по трасето. Грешки при предаването на топчето не липсваха и при двете племена, само че преднината, която имаха Рибарите, им разреши да излязат като спечелили от този храбър конфликт.

„ Всеки път, когато се връщаме на реката, след това имаме доста тежка седмица. Силно се надявам да счупим този карък и тази седмица да не вървим на Съвет, макар че статистиката приказва друго”, съобщи Любомир след загубата в последната Териториална борба в „ Игри на волята: България “.

Рибарите съумяха да пресечен серията от четири следващи победи на съперника и да задържат своя връх. Въпреки развоя на борбата, напрежението у играчите и в двете племена пораства с всеки минал ден. През новата седмица им следва да се изправят пред неподозирани провокации, а изборът за водач ще се окаже предопределен. Утре вечер Капитанската борба ще бъде на живот и гибел, а феновете за първи път ще станат очевидци на директна елиминация след нея.

Кой ще бъде участникът, напуснал конкуренцията на крачка от финалите в „ Игри на волята: България “, ще разберем довечера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР