Рибарите по Северното Черноморие смятат, че не е изключено в

...
Рибарите по Северното Черноморие смятат, че не е изключено в
Коментари Харесай

Рибарите по Северното Черноморие очакват още пакети с кокаин да изплуват от морето

Рибарите по Северното Черноморие считат, че не е изключено в региона да изплуват и нови пакети с опиати. Вчера още един сак с кокаин изплува от Черно море до плаж „ Болата ” на Калиакра. При обход гранични служители на реда са го видели в морето. Наркотикът тежи близо 18 кг и е бил разпределен в 16 пакета, оповестява bTV.

``
реклама

Към момента не може да се даде точна информация дали кокаинът е еднакъв с този, открит край Шабла, защото тече досъдебно произвеждане, стана ясно от думите на началника на граничното полицейско ръководство в Каварна Галин Петков. Обходите по брега и по море не престават, добави той.

Граничните служители на реда са предизвестили риболовците да уведомят управляващите, в случай че видят в морето съмнителни пакети или избавителни жилетки. Гражданите са предизвестени да не отварят пакетите.

„ Предполагам, че много във вътрешността в морето се е случило каквото се е случило, защото пакетите излизат в огромен пeриметър – от Констанца до „ Златни пясъци ”. Това е над 150 км брегова линия. А какво се е случило във вътрешността в морето, можем единствено да гадаем ”, сподели пред bTV Виктор Лучиянов.

Разследванията не престават под надзора на Окръжната прокуратура.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР