Рибарите край бреговете на Аляска бяха оставени да се почешат

...
Рибарите край бреговете на Аляска бяха оставени да се почешат
Коментари Харесай

Озадачени рибари извадиха потенциално свален „шпионски балон“ от водата край бреговете на Аляска

Рибарите край крайбрежията на Аляска бяха оставени да се почешат по главите, когато извадиха това, което считат, че може да е „ шпионски балон “ от огромна надморска височина вода.

Безпилотният обект беше отведен до брега от рибарската лодка, където ще бъде даден на ФБР, с цел да го прегледат по-отблизо. Очаква се екипажът да доближи сушата този уикенд и да съобщи мистериозния обект на федералните чиновници.

След това ще бъде изпратено в лабораторията на ФБР в Куонтико, Вирджиния за следствие. Тази странна находка идва малко повече от година откакто китайски шпионски балон беше свален край крайбрежията на Южна Каролина. Този балон е пътувал през Съединени американски щати, започвайки от въздушното пространство на Аляска.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Пентагонът ще вдигне възбраната за хеликоптери Osprey, откакто 8 души екипаж на Военновъздушни сили на Съединени американски щати починаха при злополука в Япония

Въпреки че не е Известно от кое място е пристигнал този финален балон, отчетите допускат, че органите на реда считат, че може да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР