Риба с човешко лице шокира жители на Китай … Жителка на

...
Риба с човешко лице шокира жители на Китай …
Жителка на
Коментари Харесай

Риба с човешко лице шокира жители на Китай




Риба с човешко лице шокира поданици на Китай … Жителка на Китай снима необичайно и в това време ужасяващо творение, за което локалните споделят, че е шаран. Главата на рибата, по-точно предната й част, е доста сходна на човешко лице с нос, очи и уста (Zona666.com). Шаранът е сниман в езерце в град Кунмин, провинция Юннан, в Южен Китай. На видеото (ще го гледате по-долу), зад камерата можете да чуете диалога на две дами. Едната споделя: “Това е ужасно! ” А другата жена разяснява: “Чудя се кой би се осмелил да яде такава риба? ”



Авторката на видеото е по едно и също време уплашена и очарована от това творение. Тя споделя: „ В един миг елементарната риба се трансформира в приказно творение! “ Четете още: В Китай е снимано огромно мистериозно творение в реката (видео) Според биолозите, сходна осанка е в резултат от оцветяването на шарана, само че това събитие в действителност се среща рядко. Такива риби са необикновено скъпи на пазара. Те в действителност могат да изплашат хората.



Преди това, сходни шарани са следени единствено два пъти – в Тайван и Англия. Въпреки това, на следените сходни риби в Тайван и Англия, цветът не е бил толкоз подобен с човешко лице, колкото този на тази риба в новото видео от Китай. Много консуматори, които са видели видеото пишат, че рибата наподобява доста страховито и обезпокоително. Изглежда, че това не е от цвета, а че очите й в действителност са ситуирани от горната страна, като при човек, а не в профил на главата. Гледайте и самото видео:
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР