Риана знае как да обявява големите новини - независимо дали

...
Риана знае как да обявява големите новини - независимо дали
Коментари Харесай

Бременна и ужасно секси? Риана доказа, че го може с тази гореща фотосесия

Риана знае по какъв начин да афишира огромните вести - без значение дали става въпрос за бременност или за нейния бизнес . 35-годишната певица завладя интернет в понеделник, откакто разгласява серия от секси фотоси по долни дрехи в Instagram.

Снимките демонстрират по какъв начин бременната основателка на линията за бельо Savage x Fenty позира пред платовете, с които се основава новата сбирка на марката, облечена единствено със сутиен в коралов цвят и изрязани бикини.
                             

Но не бельото беше изтинската звезда на тези фрагменти, а много наедрялото коремче на поп изпълнителката, която сега е в последните месеци от бременността си. 

Много от почитателите на певицата в обществените медии бързо видяха какъв брой се е разхубавили Риана по време на бременността си, до момента в който чака бебе номер две от партньора си, рап изпълнителя A$AP Роки.

„ Ти в действителност си дефиницията за хубост “, написа един от почитателите в секцията за мнения. " Това зарево!!!!!!!!!! Уау уау уау! " – добавя друг.

Докато беше бременна с първото си дете, Риана показа в интервю за сп. Пийпъл от февруари 2022 година, че изразяването чрез модата ѝ позволява да се усеща най-уверена.

„ В момента, когато съм бременна, в някои дни просто се чувствам като „ Уф, просто желая да лежа тук на този диван през целия ден. “ Но когато си сложиш малко грим на лицето и малко червило, ти се трансформираш ", сподели тя тогава. 

Говорейки за възгледите си по отношение на облеклото за бременни, тя добави в изявление за корицата на Vogue през май 2022 година: „ Когато разбрах, че съм бременна, си помислих: „ Няма метод да пазаря в нито една секция за бременни. Съжалявам - прекомерно е занимателно да се обличам. Няма да разреша тази част да изчезне, тъй като тялото ми се трансформира. "

Риана се трансформира в още по-култова фешън икона преди няколко години, когато по време на първата си бременност експериментираше със смели и дръзки дрехи.

Нека си напомним някои от най-впечатляващите ѝ визии тук:
 Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР