Риана винаги се е стремяла да поддържа имиджа на лошо

...
Риана винаги се е стремяла да поддържа имиджа на лошо
Коментари Харесай

„Много се опитваха да я спечелят, но само един успя“: ето как Риана осъзна, че е срещнала мъжа на живота си

Риана постоянно се е стремяла да поддържа имиджа на неприятно момиче, само че и на безумно надарена бизнесдама с безупречна работна нравственос. Вчера обаче за първи път имахме опция да я забележим в нова светлина – като бъдеща майка, обичана, женствена, нежна, един до друг с любовта на живота си.

Ако не сте осведомени с житейския път на хубавицата от Барбадос, позволете ни да съберем триумфите и житейските ѝ инциденти в няколко реда. Най-вече тъй като го заслужава.

Робин Риана Фенти е деветкратен притежател на премия „ Грами “. Списание "Time " я включва два пъти в листата си със 100-те най-влиятелни хора. През 2019т-та оглавява класацията за най-богатите музикантки в света, а през 2021 публично влиза в клуба на милиардерите.

По-голямата част от благосъстоянието ѝ е насъбрано от изяви отвън сферата на музиката. Козметичната марка на Риана "Fenty Beauty ", учредена през 2017-та, незабавно става шлагер, с доходи от 100 милиона $ единствено за първите 100 дни. Певицата основава и фешън къща "Fenty " взаимно с LVHM (Луи Вюитон Мое Енеси).

Риана получава премията за хуманитарист на годината на Харвардския университет през 2017-та поради финансирането на „ най-съвременния център за онкология и нуклеарна медицина за диагностициране и лекуване на рак на гърдата в болничното заведение Queen Elizabeth в Бриджтаун “.

През 2018 година е избрана за дипломат от държавното управление на Барбадос. Преди два месеца е отличена с купата Национален воин в родината си, ставайки 11-тата персона с тази чест. .
 Риана бе оповестена за народен воин на Барбадос  Риана бе оповестена за народен воин на Барбадос  Риана бе оповестена за народен воин на Барбадос  Риана бе оповестена за народен воин на Барбадос
Преди рапъра A$AP Rocky има 3-годишна връзка със саудитския милиардер Хасан Джамил. Двамата по този начин и не се появяват дружно на публично събитие. Според източници „ връзката им беше доста хармонична, само че просто се изчерпа “.

Зад гърба си Риана има още цялостен куп награди, звездни някогашни сътрудници, житейски приливи и отливи. Животът ѝ стига за снимането на цяла кино поредност, а въпросите, които мнозина си задават, са: „ Как, по дяволите, се печели сърцето на една от най-влиятелните дами в актуалната поп просвета? “ и „ Защо ѝ е на Риана да се задомява, откакто животът ѝ предлага всичко, което може да си пожелае? “
 image2_16x9.png Възлите на ориста са в Телец и Скорпион: какви промени и изненади чакат всяка зодия На фокус
Първо, ще стартираме с уточнението, че рапърът A$AP Rocky не е влезнал неотдавна с гръм и тропот в живота на милиардерката от Барбадос. Двамата са близки другари от години, а уважението и обожанието, които споделят взаимно един към различен, стават все по-силни с времето.

Близки до рапъра издават, че той постоянно е бил влюбен до уши в нея, само че е чакал подобаващия миг. Голям романтик е и още при започване на любовните им взаимоотношения не пропуща опция да я изненада с нещо особено и сантиментално.
 10 сигурни доказателства, че сте алфа двойка  10 сигурни доказателства, че сте алфа двойка  10 сигурни доказателства, че сте алфа двойка  10 сигурни доказателства, че сте алфа двойка
Музикантът публично проговаря за връзката си през май 2021, назовава Риана „ моята дама “ и „ любовта на живота “ си. Разказва по какъв начин предишното лято двамата наемат рейс за турне и започват „ огромната американска екскурзия “. Преживяването не може да съпостави с нищо друго, а след края му той към този момент в никакъв случай няма да бъде същият.

През годините музикантът си основава известност на неприятно момче и разбивач на женски сърца. На въпроса „ Какво е за първи път да имаш сериозна връзка? “ отговорът му е следният:

„ Толкова по-хубаво е, когато срещнеш единствената. Тя се равнява на един милион дами. Когато срещнеш единствената, незабавно разбираш. “

Прекарват дружно последната им Коледа в Барбадос със фамилията на Риана. Предстои да разберем какви са проектите им за 34-тия рожден ден на бъдещата майка – 20 февруари.

Ако връзката ѝ с Хасан Джамил се разпада, тъй като двамата са прекомерно разнообразни и не съумяват да балансират двете вселени, в които живеят, в този случай тя открива своята сродна душа, своята мъжка версия.

По думите на техни близки те са на една вълна и музикално, и във връзка с визията им за бъдещето, и в желанието им да оказват помощ на другите и да пазят гражданската си позиция:

„ Те постоянно са си прекарвали добре дружно. И двамата обичат живота, обичат да пътуват. Те имат потребност един от различен, с цел да са щастливи. “

В умозаключение, скъпи дами, любовната развръзка в живота на Риана можем ни учи на нещо доста значимо – животът има смисъл, когато някой ни обича . Кариерата, пътешествията, приятелите, мимолетните занимания ни карат да се усещаме добре, само че фамилията, интимността и любовта са нещата, които ни вършат същински щастливи.
 „ Голямата тръпка “ и „ сродната душа “: прилики, разлики и за какво сърцето ни ги обърква  „ Голямата тръпка “ и „ сродната душа “: прилики, разлики и за какво сърцето ни ги обърква  „ Голямата тръпка “ и „ сродната душа “: прилики, разлики и за какво сърцето ни ги обърква  „ Голямата тръпка “ и „ сродната душа “: прилики, разлики и за какво сърцето ни ги обърква
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР