Риана успя да сервира новината за втората си бременност по

...
Риана успя да сервира новината за втората си бременност по
Коментари Харесай

Защо Риана облича синовете си в розово

Риана съумя да сервира новината за втората си бременност по най-грандиозния метод - на сцената на Супербоул през февруари тази година. За сметка на това появяването на втория им наследник Райът Роуз остана в загадка за известно време.
 Как Риана и A$AP Rocky кръстиха втория си наследник
Как кръсти Риана второто си бебе

Отново необикновен избор

Сега 35-годишната певица и бизнес дама, както и половинката й ASAP Rocky най-сетне позираха за поредност от общи фотоси с двете им деца. На тях виждаме едномесечния Райът Роуз, както и 16-месечния RZA.

Докато баткото е облечен в джинси и черно кожено яке, няма по какъв начин да не направи усещане " облеклото " на дребния Райът. Бебето е в розово боди, а на външните фотоси е повито в розово одеялце.

Още в изявлението си за Vogue тази пролет Риана разкри, че подхожда по-нетрадиционно към облеклата на децата си. " Обичам да го обличам (RZA - б.а.) в неща, които не наподобяват като бебешки облекла. Да провокирам. Обличам го в десени на цветя. В блестящо розово. Много ми харесва - считам, че флуидността в модата е страхотна. Аз самата постоянно пазаря от мъжката секция. "

Източник на списание People разкрива, че Риана обожава да бъде майка. " В момента е по-щастлива от всичко на света ", добавя той. Ако скоро разгласи, че приготвя и нова музика, и почитателите на Рири ще бъдат щастливи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР