Риана стана известна като един от най-яростните противници на вече

...
Риана стана известна като един от най-яростните противници на вече
Коментари Харесай

Как Риана изхвърли“ Доналд Тръмп

Риана стана известна като един от най-яростните съперници на към този момент някогашния американски президнет Доналд Тръмп. За всички беше ясно, че тя ще отпразнува края на неговия мандат и началото на президенството на Джо Байдън уместно.
 Риана, Доналд Тръмп и по какъв начин певицата се подигра с американския президент
Риана се подигра с Доналд и Мелания Тръмп

Не е време за мълчане

И го направи. Певицата откри прекомерно ексцентричен метод за това. Часове след встъпването в служба на новия президент на Съединени американски щати тя разгласява своя фотография, на която изхвърля боклука.

" Тук съм, с цел да оказа помощ ", написа 32-годишната Риана към нея дружно с хаштаг #wediditJoe, който препраща към видеото на Камала Харис, информиращо Байдън, че е спечелил изборите през ноември.

Снимката в действителност е от фотосесия за Harper`s Bazaar през септември предходната година, разяснява People. На нея Риана носи тениска с надпис " Да спрем расизма по всеки вероятен метод ", черни къси панталонки и розови обувки на токчета, както и два черни чувала с отпадък.

Така родената в Барбадос певица стана ентусиазъм за нейни фенове и даже се появиха рисунки на Риана с торбите с отпадък. " Видях тази фотография на @badgalriri и почувствах сериозна нужда да я обрисувам ", изясни един от тях.

Певицата нееднократно е изразявала обществено неодобрението си към някогашния президент. Много известни станаха и нейните рисунки, на които тя е написала със спрей " F**k Trump ".

Когато през 2018 година Тръмп употребява нейна ария по време на своя изява, Риана още веднъж не скри възмущението си. " Нито аз, нито някой от хората ми, е бил или в миналото ще участва на сходни жалки сбирки ", написа тогава изпълнителката в Twitter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР