Риана превръща бизнеса си с бельо Savage X Fenty в

...
Риана превръща бизнеса си с бельо Savage X Fenty в
Коментари Харесай

Когато Риана прави реклама, докато кърми сина си

Риана трансформира бизнеса си с долни дрехи Savage X Fenty в фамилна спекулация. Към 35-годишната бременна певица и създател на Fenty Beauty се причислява нейният съвсем 15-месечен наследник Риза, който тя споделя с колегата си A$AP Rocky. В поредност от фотоси, оповестени в акаунта на Savage X Fenty в Instagram, виждаме радостната Риана, която нежно кърми момченцето си.
 Риана с провокативни секси фотоси за Savage X Fenty
Риана - бременна и по долни дрехи

Певицата продължава да работи и бременна

" Сутиените за майки и бременни, проектирани от Риана и утвърдени от Риза ", е озаглавена обявата. 

На първата фотография усмихнатата Риана кърми дребният Риза, облечена в черен сутиен за бременни на марката. Нейният обаятелен син е отпуснал една ръка върху гърдите на майка си, като в същото време показва марката в чифт къси панталони в мрачен цвят с логото на Savage X Fenty, отпечатано върху тях. Друг кадър показва как Риза да държи гърдите на майка си, до момента в който прави пауза от храненето.

Страницата на Savage X Fenty също показа кадър на Риана, която сега е бременна с второто си дете от A$AP Rocky. Там виждаме певицата с нейния първороден в скута си, а бременният й корем изпъква на фрагмента. Ръката на Риза лежи върху новия сутиен за бременни, до момента в който певицата гледа отвисоко момченцето си.

На изображенията основателката на Fenty Beauty е с дълга и права коса, с дълъг бретон и добавя бельото с сбирка от златни пръстени. Миналия месец Риана разгласява стилна фотосесия в ново долни дрехи Savage X Fenty в Instagram.
 Риана разгласи новата линия на марката си Savage X Fenty със секси фотосесия по долни дрехи
Риана още по-бременна и още по-секси

За фотосесия по долни дрехи на Savage X Fenty

Съвсем неотдавна певицата излезе с A$AP Rocky за вечерна среща в Санта Моника на 28 юли, преди идването на второто им дете. Влюбената двойка, които са известни със своята музика и мода, посетиха горещо място за звезди - италианския ресторант Giorgio Baldi.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР