Риана още докато бе бременна с първото си дете въведе

...
Риана още докато бе бременна с първото си дете въведе
Коментари Харесай

Бременната Риана лъсна в провокативен образ на афтърпартито на Оскарите (Любовникът й награби големия й корем – Снимки)

Риана още до момента в който бе бременна с първото си дете вкара модата на отворените рокли за бременни дами. Е, мъчно е да се твърди, че всичките й облици бяха сполучливи!

Холивудската звезда разгласи втората си бременност преди месец. Оказа се,  че при започване на февруари Рири е била най-малко в шестия месец.

За да подчертае деликатното си състояние певицата облече стеснен тоалет. Феновете означиха, че и при първата си бременност тя предпочиташе отворени облекла с  акцент върху корема.

Основната цел на певицата бе да разбие стандарта, че една жена в състояние трябва  да носи обемни облекла и не може да наподобява секси.Ето защо  очакване на второ бебе Риана продължи да опитва с още  по-откровени облици.

Отначало на Оскарите тя се появи  в тясна черна  рокля, само че за афтърпартито я смени с комплект в цвят мента. Певицата бе облякла кроп топ с шлейф, в композиция с пола, изрязана на ханша, ръкавици и сандали с връзки.

Бременната звезда в облика на „ ментов бонбон ” се появи дружно с колегата си  рапъра ASAP Роки. Който бе избрал ярко бежово сако с черни ревери с панталони и боти.

Двойката изглеждаше щастлива и удовлетворена, а рапърът се усмихна необятно и прегърна коремчето на обичаната си.

Феновете безусловно бяха зашеметени от фрагментите и започнаха да разискват двойката. Мнозина обаче са обезпокоени от връзката на Риана с ASAP Роки, защото той неведнъж е имал проблеми със закона.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР