Риана, която сега е в третия месец на бременността, стана

...
Риана, която сега е в третия месец на бременността, стана
Коментари Харесай

Бременната Риана лъсна на корицата на списание

Риана, която в този момент е в третия месец на бременността, стана героиня на новия брой на американския Vogue. На корицата и по страниците певицата театралничи в разнообразни тоалети, някои от които и предизвикателно секси, само че във всички фотоси тя демонстрира корема си. По принцип Риана към този момент не се стреми да носи затворени тоалети и да крие корема си - по-скоро противоположното. За това певицата от време на време е подложена на критика онлайн - някои считат, че излага корема си прекомерно натрапчиво. Същото е и усещането от фотосесията във Vogue.

Но Риана не е съгласна: „ Тялото ми сега минава през необикновен интервал и няма да се срамя от това. Това време би трябвало да е празнично. Защо би трябвало да криете бременността си?”. Певицата разкри още, че бременността й не е била планувана: „ Не съм я възнамерявала, само че несъмнено нямам нищо срещу. Не съм пресметнала по кое време съм имала овулация и всичко това. Просто си изкарахме добре”, сподели певицата. Все отново тя показа, че е ненапълно обезпокоена от допустима следродилна меланхолия, само че към този момент се усеща добре, не е била измъчвана от токсикоза и се оправя с измененията в настроението.

Певицата засегна и връзката си с A$AP Роки, с който дълго време беше просто в другарски връзки, въпреки в изявление по-късно рапърът да означи, че постоянно е харесвал Риана в сантименталния смисъл на това разбиране.„ При мен хората не влизат доста елементарно от другарската зона. И несъмнено ми лиши известно време, с цел да осъзная какъв брой добре го познавам и какъв брой добре той ме познава, тъй като също по този начин разбираме какъв брой проблеми можем да избегнем “, сподели Риана.



Певицата призна, че всичко се промени с началото на пандемията от ковид, когато светът беше в изолираност. През лятото на 2020 година (същата година се появиха клюки за романа им) те пътуваха от Лос Анджелис до Ню Йорк и съумяха да избягат от публичния взор. В същото време се държаха като най-обикновени туристи - правеха си барбекю и купуваха храна от бензиностанциите.

„ През това време той стана моето семейство. Нямаше претенциозни нелепости, просто живеехме. Просто усещах, че мога да върша всичко с него”, призна Риана, като означи, че майка й също е харесала избраника й от пръв взор. В същото време певицата си напомни занимателна преживелица, в която A$AP Rocky сподели признаци на внимание, когато към момента бяха просто сътрудници и се изявиха дружно на VMA през 2012 година

„ Той ме хвана за дупето на сцената. Не беше част от подготовката! Казвам: " Какво правиш?! " Тогава моят управител сподели: „ О, Боже, тя несъмнено харесва този човек, другояче в никакъв случай нямаше да му разреши това “, напомни си Риана.

Звездата призна още, че в този момент, обратно на упованията, я влече повече сладкото, в сравнение с соленото, и не може да устои на поничките. Въпреки че едно солено ядене тя яде на драго сърце - мандарините със сол. „ Трябва да са със сол и единствено със сол, тъй като в Барбадос носим плодове в океана и ги накисваме. Повярвайте ми, коства си”, показа гастрономическите си желания Риана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР