Риана и A$AP Роки станаха родители за първи път! Те

...
Риана и A$AP Роки станаха родители за първи път! Те
Коментари Харесай

Честито! Риана стана майка на момченце

Риана и A$AP Роки станаха родители за първи път!

Те посрещнаха на бял свят своето момченце, само че името му към момента не е ясно. По последна информация Риана е родила на 13 май в Лос Анджелис.

Двойката разгласи при започване на тази година, че са в очакване на първото си дете. Носителката на "Грами " и международната рап сензация споделиха щастливата вест в обществените мрежи, две години след първите информации за връзката им.

►►►
 Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони
Риана и A$AP Роки са работили по доста взаимни планове , а Риана е в ролята на любовта на рапъра във видеото му от 2013 година към песента "Fashion Killa ". През същата година A$AP поддържа Риана за американската част от турнето ѝ "Diamonds ", което разпали спекулациите. A$AP даже показа марката "Fenty " на Риана на Британските фешън награди през 2019 година

През 2020 година Риана и A$AP прекараха дружно Коледа в Барбадос. Медиите разкриха, че той се е срещнал с родителите ѝ по време на почивката им на острова. След това A$AP Rocky накара сърцата на всички да се разтопят, когато приказва за Рири в изявление за списание GQ, наричайки я "любовта на живота ми " и "моята дама ".

►►►

На Met Gala, която се състоя през септември предходната година, двамата се появиха на сцената, изглеждайки изцяло влюбени един в различен . По време на първата им поява на аления килим като публична двойка A$AP намерено целуна Ри по бузата пред камерите.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР