Риана и A$AP Rocky обявиха, че са в очакване на

...
Риана и A$AP Rocky обявиха, че са в очакване на
Коментари Харесай

Риана призна, че е бременна СНИМКА

Риана и A$AP Rocky оповестиха, че са в очакване на първото си дете, оповестява " Дейли Стар ".

Носителката на " Грами " Риана и международната рап сензация A$AP Rocky споделиха щастливата вест за очакване на първото си дете в Инстаграм, две години откакто започнаха спекулациите за връзката им. Риана даже сподели фотография с наедрялото си коремче.

Родената в Барбадос певица се среща с рапъра A$AP Rocky от януари 2020 година, само че двойката е свързвана между тях още от 2016 година

В изявление за списание GQ A$AP неотдавна разиска вероятността да стане татко, заявявайки: " Ако това е в ориста ми, безусловно. Мисля, че ще бъда необикновен, незабравим, като цяло необикновен татко ".

Двойката е работила по доста взаимни планове, а Риана е в ролята на любовта на рапъра във видеото му от 2013 година към песента " Fashion Killa ". През същата година A$AP поддържа Риана за американската част от турнето ѝ " Diamonds ", което разпали спекулациите. A$AP даже показа марката " Fenty " на Риана на Британските фешън награди през 2019 година През 2020 година Риана и A$AP прекараха дружно Коледа в Барбадос. Медиите разкриха, че той се е срещнал с родителите ѝ по време на почивката им на острова. През май 2021 година A$AP Rocky накара сърцата на всички да се разтопят, когато приказва за Риана в изявление за списание GQ, наричайки я " любовта на живота ми " и " моята дама ".

На Met Gala, която се състоя през септември предходната година, двамата се появиха на сцената, изглеждайки изцяло влюбени един в различен. По време на първата им поява на аления килим като публична двойка A$AP намерено целуна Ри по бузата пред камерите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР