Риана е жена с глас, който наистина притежава сила. И

...
Риана е жена с глас, който наистина притежава сила. И
Коментари Харесай

Риана, британският Vogue и какво сподели певицата за работата, за расизма и за виждането си за бъдещето

Риана е жена с глас, който в действителност има мощ. И освен в музикалните среди, само че и оттатък тях, в ролята й на притежател на мултимилионен бизнес и герой за приемливост.

Трите неща, за които все не й остават време, са сън, да кисне екстеншъните си в оцет преди да ги сплете и да демонстрира прищявки. Въпреки че от години е на върха на славата, тя не крие, че и до през днешния ден й е необичайно да бъде в една стая с други известни персони. Тревожността й продължава да е с нея и всякога, когато застава пред камерите.

Риана счита, че в този момент се намира при започване на нова епоха от своя живот. И определението, което може да даде за себе си в този интервал, е " бизнесдама ". Въпреки това, тя продължава да работи " нападателно " върху новия си албум R9, който към момента не знае по кое време ще пусне на пазара.

Днес изпълнителката усеща, че не може да слага никакви граници на това, което прави - без значение дали приказваме за музика или за бизнес. Просто е правила какво ли не и в никакъв случай не знае по какъв начин ще изненада и самата себе си.

А първокласният бранд Fenty Maison е последният връх, който покори. Но и най-голямото й предизвикателство, тъй като желае да промени модела на действие на стилната промишленост и да предлага облеклата за продажба незабавно след появяването им на подиума, а не месеци по-късно, както се прави кардинално. И това значи, че всичко би трябвало да е съвършено.

Като първата тъмнокожа жена отпред на първокласен бранд, Риана несъмнено пренаписва разпоредбите. И още веднъж го прави за отстояване на свободата и равенството - както сред половете, по този начин и сред расите. Затова прави долни дрехи в размери от XS до 3XL и декор дьо загар в 40 разнообразни нюанса.

Певицата още от дребна е привикнала да се бори с несправедливостта, а не да си затваря очите за нея. А около живота си в Лондон може да заключи, че расизмът е още жив на всички места по света. Затова и продължава да се бори с него с всяко свое начинание, зад което изрично стои.

Но новата епоха за Риана е освен в професионален, а и в персонален проект. Наскоро връзката й със саудитския милиардер Хасан Джамил завърши, а откогато навърши 32 години тя не стопира да мисли по тази причина, че животът е къс. И по тази причина няма време да толерира нелепости, както и да бъде в сивата среда. Вече всичко за нея е единствено черно или единствено бяло. Без взаимни отстъпки.

За баланс сред работата и персоналния живот не може да приказва, тъй като работата е нейният живот. И е на мнение, че тъкмо в този момент би трябвало да работи крепко, с цел да не й се постанова в бъдеще. А тям вижда една огромна смяна, която желае да се случи - да стане майка. След 10 години певицата се майтапи, че ще бъде " антична ", само че ще има три или четири деца.

Ако не успее да откри верния човек и татко за децата си, Риана е подготвена да бъде и самотна майка - без значение дали приказваме за осиновяване или изкуствено оплождане. Защото тя е на мнение, че щастието е единственото, от което имат потребност децата. И то не е наложително да пристигна с съществуването на татко. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР