Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче ще са домакините на

...
Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче ще са домакините на
Коментари Харесай

Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче ще са домакини на „Мет гала“


Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче ще са домакините на идващото издание на обичайния бал на музея „ Метрополитън “ в Ню Йорк, именуван „ Мет церемония “.

Провеждано всяка година през първия понеделник на май, тържеството е главен източник на средства за Института за костюми на музея „ Метрополитън “ и едно от най-очакваните всемирски събития за годината. Билетите за него се продават за сума от 30 000 за индивидуален билет и 275 000 за маса, а посетители са най-известните персони от света на модата и шоубизнеса.

Адвокатът по човешки права Амал Клуни, която е брачна половинка на артиста Джордж Клуни, е известна със своя разпознаваем жанр. Заедно с нея домакини ще са Риана – 29-годишната певица, която всяка година е обявявана за най-добре облечена звезда на вечерта. Към тях се причислява и именитата Донатела Версаче, която е един от главните мотори на едноименната фешън марка.

Ана Уинтър, основният редактор на „ Вог “, също ще е съдомакин на събитието, което ще се организира на 7 май.

Всяка „ Мет церемония “ е отдадена на изложбата в Института по костюми, която през 2018 година ще е „ Райски тела: модата и католическото въображение “. Изложбата, която ще бъде открита на 10 май, ще включва папски плебеи и аксесоари, идващи непосредствено от Ватикана. Останалата част от изложбата ще включва повлияни от католицизма и църквата дизайнери и марки като „ Баленсиага “, „ Шанел “, „ Живанши “, Карл Лагерфелд, Вивиан Уестууд, „ Версаче “ и други. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР