Риалитито е в самото си начало, но още отсега участничките

...
Риалитито е в самото си начало, но още отсега участничките
Коментари Харесай

Почна се! Момите в “Ергенът” се обиждат на “мишка” и “провокатор”, Виктория срази със злоба и самочувствие

Риалитито е в самото си начало, само че още занапред участничките показват високо самочувствие и убеденост в личната си победа. Поведението им обаче надалеч не е доброжелателно, изключително когато се разяснява конкуренцията. Повод за поредна доза завист стана желанието на Алек да стопли претендентките за сърцето си с шал или сако.

Виктория получи в подарък първото му сако, което очевидно се отрази добре на увереността ѝ. Всичко щеше да мине наред, в случай че Ергенът не бе решил да даде второто си сако на Габи. Тази му постъпка подразни мощно Виктория и даже по лицето ѝ си пролича какъв брой е недоволна.

Христиана пък, като сериозна майтапчийка, намисли да се пошегува с нея, само че провокира единствено злостни мнения. Самочувствието на Виктория подразни освен участничките, само че и елементарния фен пред тв приемника. Самите съпернички намерено обявиха отношението си към нея. Памела я дефинира като подбудител, от който си в положение да очакваш всичко, и показа, че набезите ѝ към избрани типаж девойки са обезпечени. Христиана, без да ѝ трепне окото, отсъди, че ѝ наподобява на мишка и че ще я назовава Цър-Пър.

Автор: youtube.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР