Риалити звездата Ваня Щерева пак задиря победителя от „ВИП Брадър”

...
Риалити звездата Ваня Щерева пак задиря победителя от „ВИП Брадър”
Коментари Харесай

Ваня Щерева точи лиги по Тото

Риалити звездата Ваня Щерева отново задиря спечелилия от „ ВИП Брадър” Йонислав Йотов – Тото. Те имаха къс флирт в Къщата на Големия брат, само че рапърът от група „ СкандаУ” бързо секна мераците за фамилиарност на интелектуалката. Тогава той не искаше да си навлича гнева на дългогодишната си другарка Яна Червенкова, само че с днешна дата двамата са разграничени и Щерева хитро се възползвала от този факт, писа „ Уикенд “.

Ваня твърди, че приема Тото единствено като другар, само че за никого не е загадка, че има по-специален интерес към него. 47-годишната певица и писателка си пада по млади лъвчета и рапърът идеално покрива всичките й условия и желания в любен проект.



Според осведомени Щерева от дълго време се пробва да вкара Йотов в леглото си и едвам неотдавна се отворила опция да го прелъсти. Той се раздели с гаджето си Яна при започване на май и макар опитите да се върне при нея, чаровната русокоска била непреклонна. Тя няколко пъти хващала изпълнителя в изневярва и чашата на търпението й преляла. Хубавицата била безапелационна, че няма връщане обратно, въпреки че Тото й посвети ария, в която я моли за амнистия.

Точно тогава се намесила Ваня и предложила „ приятелско” рамо на Йонислав, с цел да го утеши след раздялата, издават хора от обкръжението им. Наскоро очевидци ги заварили в известно столично заведение и връзките им изглеждали по-близки от нормалното. „ Тя непрестанно се увърташе към него и очевидно му се натискаше. Бяха облечени с идентични бели блузи и си потеглиха дружно. Дали е станало освен това по-късно можем единствено да гадаем”, рапортуват очевидци.

В светските среди настойчиво се шушука, че Щерева е крепко хлътнала по рапъра и прави всичко допустимо да завоюва благосклонностите му. Преди време тя му оказа помощ в търговията с рекламни тениски на „ СкандаУ”, които персонално продаваше на сергия в НДК. Всяка година Ваня провежда ревюто „ Хендмейд Фест” и предлага свои ръчно направени артикули, само че последния път подчертава най-много върху фланелките на Тото.

Говори се, че изпълнителят приемал Ваня по-скоро като другарка и напоследък й споделял в детайли за несполуките в персоналния си живот. След като останал без гадже, той се срещал по-често с Щерева и желал любовни препоръки от нея. Тя пък съзнателно го поучавала да се радва на свободата си и да се забавлява, а не да се събира още веднъж с Яна.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР