Риалити звездата Кортни Кардашиян разгорещи мрежата с откровени снимки. 41-годишната

...
Риалити звездата Кортни Кардашиян разгорещи мрежата с откровени снимки. 41-годишната
Коментари Харесай

Кортни Кардашиян качи необработена СНИМКА 18+ на задника си, но малко след това...

Риалити звездата Кортни Кардашиян разгорещи мрежата с откровени фотоси. 41-годишната Кортни показа необработени фотоси по бански в Instagram.

На тях тя театралничи по бански и гордо показва естествените си обилни форми. Снимките бързо станаха известни в мрежата и събраха над милион лайкове за броени минути.



Кортни Кардашиян е единствената сестра от клана, която не е лягала под ножа за каквито и да е било корекции. Тя съблюдава прецизна безглутенова диета, с помощта на която може да се похвали с положителни пропорции за годините си.

Много от клиентите в мрежата акцентираха, че Кортни се е поотпуснала в последните няколко години, само че не наподобява тя да се визира от отрицателните мнения.



Малко по-късно обаче фотосите изчезват от обществената платформа. Критиците считат, че причина за това е не тъй като не са задоволително обработени с фотошоп, а тъй като дребната й полусестра Кайли Дженър анонсира втората си бременност.

Според тях, този метод Кортни посочила взаимност и изтрила фотосите, с цел да може прожекторите да сочат единствено към Кайли.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР