Риалити звездата Ким Кардашиян учи право и се надява да

...
Риалити звездата Ким Кардашиян учи право и се надява да
Коментари Харесай

Ким Кардашиян учи за адвокат

Риалити звездата Ким Кардашиян учи право и се надява да вземе изпитите си до 2022-ра година, оповестява БГНЕС, цитирайки списание Vogue.
38-годишната телевизионна звезда, която има 134 милиона фенове в Instagram, е стажант в правна адвокатска фирма в Калифорния от предходната година. Тя споделила, че била въодушевена да учи право след сполучливата петиция до президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да помилва Алис Мари Джонсън. 63-годишната жена лежа в пандиза в продължение на 22 години за трафик на кокаин. Седмица след срещата сред Кардашиян и Тръмп, президентът помилва Джонсън.
Телевизионната звезда сподели, че желае да се бори за хора, които са изплатили задълженията си към обществото. " Мисля, че системата може да бъде по-различна и желая да се боря, с цел да я поправя и в случай че знам повече, мога да направя повече ", сподели Кардашиян.
Приемът по специалността " Право " в Съединени американски щати нормално изисква бакалавърска степен по каквато и да било друга компетентност. Ким Кардашиян не е приключила лицей, защото е напуснала преди този момент. Но някои щати, измежду които и Калифорния, разрешават бъдещите юристи да стажуват в правна адвокатска фирма 4 години, преди да се явят на изпити. Риалити звездата е на стаж в такава компания в Сан Франциско от предходната година и се надява да постави изпити през 2022-ра.
Междувременно тя твърди, че се интересува от други случаи на пандизчии, които желаят да бъдат освободени предварително.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР