Риалити звездата Ким Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски:

...
Риалити звездата Ким Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски:
Коментари Харесай

Ким Кардашиян дадена на съд за участие в реклама

Риалити звездата Ким Кардашиян  Ким Кардашиян Кимбърли Ноуъл „ Ким “ Кардашян (на британски: Kimberly Noel „ Kim “ Kardashian) е американска риалити и боксорът Флойд Мейуедър са дадени на съд. Те са упрекнати, че са подвели вложители с присъединяване си в реклама на токен на криптовалута, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Искът е импортиран на 7 януари във федерален съд в Лос Анджелис. В него се твърди, че звездите са стартирали токените, продавани от "EthereumMax " (EMAX), за да усилят цената им и да завоюват "за сметка на почитателите си и на вложителите ".

"Ръководителите на компанията в съдействие с няколко звезди като промоутъри...са давали подправени или подвеждащи изказвания за "EthereumMax " посредством реклами в обществени медии и други промотиращи действия ", написа в жалбата.

В нея е посочено, че Кардашиян е рекламирала "EthereumMax " през юни 2021 година с обява в Инстаграм, където тогава е имала 250 милиона почитатели.

В обявата Кардашиян написа, че желае да показа какво преди малко е научила от другари за токените на ЕМАХ, въпреки и с ангажимента, че "това не е финансов съвет ". Тя включва към обявата и хаштага #AD за платена обява.

Мейуедър популяризира "EthereumMax " върху боксовите си гащета по време на срещата със звездата от Ютюб Логън Пол през юни, привлякла доста фенове онлайн, както и в други случаи.

Представители на двете звезди до момента не са коментирали желае, който е заведен от гражданин на Ню Йорк, претърпял загуби, откакто купил токени на EMAX.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР