Риалити звездата Кайли Дженър се разделя с гаджето си –

...
Риалити звездата Кайли Дженър се разделя с гаджето си –
Коментари Харесай

Кайли Дженър и Травис Скот си дават почивка

Риалити звездата Кайли Дженър се разделя с гаджето си – рапъра Травис Скот , след две години. Двойката решила да приключи връзката си за известно време преди няколко седмици, след дълъг интервал на опити да я поправи, пишат TMZ и Daily Mail.
 
22-годишната стартира романса си с изпълнителя от Sicko Mode, на 28 години, в Коачела и в границите на седмици беше бременна с към този момент едногодишната им щерка Сторми Уебстър .

 
Последният път , когато двойката беше показана дружно , беше на премиерата на 27 август на документалния филм на Netflix „ Травис Скот: Виж мамо, аз мога за хвърча “, който разказва персоналния и професионалния живот на рапъра. Съобщава се, че връзката им охладнява от този момент.
 
Травис не беше с Кайли на сватбата на Джъстин и Хейли Бийбър през уикенда в Южна Каролина. Вместо това Кайли участвала с няколко членове на фамилията, в това число щерка си Сторми. Напоследък Травис отсъства и от Instagram профила на Кайли.

 
Последният път, когато Кайли разгласява тяхна обща фотография, бе на 10 септември – част от фотосите за Playboy . Пред изданието преди време Травис сподели: „ Много хора настояват, че да имате бебе може да навреди на половия ви живот, само че имам възприятието, че това е противоположното на нашия опит ”. А Кайли удостовери: „ Да, усещам, че несъмнено сме потвърдили, че слухът е неверен ”.-->
 
Това не е първият път, когато двойката взема решение да си даде отмора. Въпреки това звездите постоянно правят своето.

И още:



 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР