Риалити звездата и модел Кендъл Дженър призова феновете си да

...
Риалити звездата и модел Кендъл Дженър призова феновете си да
Коментари Харесай

Световна красавица избухна за протестите в САЩ

Риалити звездата и модел Кендъл Дженър прикани почитателите си да подхващат " действителни дейности " против несправедливостта, вместо просто да " изливат яростта си " в обществените медии, заяви Контактмюзик.
               

A post shared by (@kendalljenner) on May 12, 2020 at 11:53am PDT

Двадесет и четири годишната хубавица е отправила апела в Инстаграм на фона на митингите в Съединени американски щати след гибелта на чернокожия Джордж Флойд, станал жертва на полицейско принуждение.
               

A post shared by (@kendalljenner) on Jun 1, 2020 at 6:54pm PDT

Според Дженър " яростта " в обществените медии не е задоволителна, с цел да се " поправи системата " и да се възцари правдивост. Моделът окуражава хората да гласоподават, с цел да се реализира смяна, и да водят диалози с околните си по тази постоянно неуместна тематика.

" Към всеки, който чете това, и към мен самата: продължавайте да търсите информация, да четете и да се образовате по какъв начин можем да станем по-добри съдружници. През последните няколко дни премислям доста с натежало сърце. Подобно на мнозина се усещам гневна и засегната. Никога няма да схвана персонално страха и болката, през които минава ежедневно афроамериканската общественост, само че знам, че никой не би трябвало да живее в непрекъснат боязън. Аз персонално ще продължа да се осведомявам по какъв начин мога да оказа помощ. Изливането на гнева в обществените медии не е методът да се поправи системата. Необходимо е да предприемем действителни дейности отвън виртуалното пространство. Сега е време да водим диалози с околните си на тази постоянно неуместна тематика, както и със самите себе си. Освен това би трябвало да сме подготвени да гласуваме, когато пристигна времето, с цел да изберем верните хора, които да ни ръководят. Истината, която постоянно ще кънти мощно, е че " Животът на чернокожите е от голяма важност ". Почивайте в мир, Джордж Флойд и всички жертви на тази ужасна неправда ", написа Кендъл Дженър.
               

A post shared by (@kendalljenner) on Dec 11, 2019 at 7:24pm PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР