Риалити звездата Джино ще се подвизава в ефира с шоу

...
Риалити звездата Джино ще се подвизава в ефира с шоу
Коментари Харесай

Бомба От Последните Минути, Хвърлиха Зрителите В Шах! Вижте Коя Ще Е Новата Телевизионна Звезда На България! Всяка Вечер Ще Гледаме

Риалити звездата Джино ще се подвизава в ефира с шоу от 10-12 епизода – разкрива в. „ Уикенд “. Според слуховете Бианкалана е спечелил последния сезон на „ Биг Брадър “ точно с цел да може след това от малкия екран да създадат риалити, в което да търсят половинка на суетния ерген. Бившият на фолк певицата Джена е единственият, който два пъти се окичи с успеха в „ Брадъра “.

През цялото си престояване в ефир ергенът от Чикаго непрекъснато се оплакваше, че не може да си откри жена, и по този начин действително няма нищо в този живот – нито половинка, нито дете, а годините си вървели. Така нашенецът е решил да предприеме телевизионни ограничения и да търси брачна половинка и майка на наследника си с риалити шоу.

В Къщата на Големия брат Джино показа, че е подготвен да даде 10 000 $ на мераклийка да износи детето му. Мераците му ще бъдат осребрени от Нова тв с контракт за шоуто „ Милионер търси брачна половинка “. Третият сезон на екранната сапунка би трябвало да започва напролет. Продуцентите са дали обещание на емигранта да му намерят половинка, с цел да не страда повече по Джена. За сърцето на милионера ще се борят дами от всички възрасти, само че без известните дами от светските среди. Известните златотърсачки няма да имат право на присъединяване – твърди изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР