Риалити сериалът София Ден и нощ си е феномен и

...
Риалити сериалът София Ден и нощ си е феномен и
Коментари Харесай

Каква среща! Момичетата от "София Ден и Нощ" се намериха в Берлин и си спомниха миналото

Риалити сериалът " София Ден и нощ " си е феномен и до ден сегашен, въпреки и от последния му епизод да минаха години. Актьорите, взели участие в него, са едни от основните инфлуенсъри в родния интернет.

Именно три от девойките, взели участие в сериала, се събраха в... Берлин! " Berlin – Tag & Nacht ", написа Елизабет Фейм под фотографията по-долу, на която виждаме още Теди Цветкова и Калина Иванова:

Виж още: Когато фантазиите се сбъдват: Искра и Данчо от " Един за различен " имат дъщеричка, стартираха и собствен бизнес 

И трите инфлуенсърки бяха измежду гостите на фешън шоу в немската столица, като очевидно около уговорките към него, са намерили и време да се разходят към някои от основните забележителности на Берлин. 

Виж още: Ще познаете ли тризначките от Big Brother през днешния ден? Вяра и Надежда зачертаха Любов от живота си 

И до момента в който за Калина и Елизабет екскурзията е завършила в Берлин, то за Теди тя е траяла на север и в частност в Дания. Под фотография от Копенхаген тя написа, че това е най-любимото ѝ място на света. 

Виж още: Изкушение в русо: Лидия завъртя главите на туристите на това неповторимо място 

" Живяла съм тук няколко години, след което избрах да се върна в България, само че сякаш сърцето ми си остана вечно тук. Била съм на толкоз доста места, нищо не може да размени метода по който се усещам тук… спокойствието, хубостта, усмихнатите хора- най-щастливата нация в Европа, това повярвайте ми се усеща във въздуха… Магично място ", написа тя.

Изображение: https://www.instagram.com/elizabethfame/
https://www.instagram.com/kalinaivanova10/
https://www.instagram.com/teddy_tsvetkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР