Риалити предаване на българския екран без участието на поне един

...
Риалити предаване на българския екран без участието на поне един
Коментари Харесай

Джаферович отново се закани на зрителите

Риалити предаване на българския екран без присъединяване на най-малко един член на семейство Джаферович е рядко срещано. Главата на хърватско-българското семейство още веднъж застава пред екраните ни и се закани на феновете, видя Plovdiv24.bg

Ваня, като един същински " сървайвър " на всички мнения по негов адрес, към този момент е взел участие в самото предаване. Няма по какъв начин да не се забележи от мненията в обществените мрежи, че всеобщо има неодобрение за това че ще би трябвало да го гледаме на екран. Негативните мнения са предизвикани от обстоятелството, че фамилията много постоянно се " набутват " където стигнат, единствено и единствено да са на екраните ни. 

Ваня имаше какво да каже в профила си във Фейсбук, откакто публично бе разгласен за водещ на новия сезон на риалитито. Той се закани, че ще дава всичко от себе си за феновете на шоуто.

" Сървайвър е неизменима част от моя живот през последните 9 години. От момента, в който Жени сподели, че ми е пуснала документите за кастинг, та до ден-днешен.

Винаги съм казвал, че Сървайвър влиза в кръвта ти и в никакъв случай не те пуска, пък аз извървях и много дълъг път. От участник, победител, през водещ на цифровите епизоди и член на екипа, та до този, за мен най-вълнуващ миг, в който към този момент съм водещ.

Държа да благодаря на bTV, че ми гласоподава доверие, на фамилията ми, че ме поддържа и продължава да ме поддържа, също и на почитателите на предаването, без които този формат нямаше да съществува толкоз години.

А аз? Мога да ви обещая, че като характерен футболист “ще давам всичко от себе си и ще играя епизод за епизод " в новата роля на водещ. И ще го върша с доста, доста обич и отдаденост. Честно!

Очаква ни много по-различен сезон от всичките до момента - същинско риалити в действително време, в което и самите фенове ще взимат фундаментални решения. "

90 дни, 20 души и единствено един победител! И аз, де ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР