Риалити героят призна, че и до днес работи като шофьор

...
Риалити героят призна, че и до днес работи като шофьор
Коментари Харесай

Не е странно, че Джино Бианкалана фалира, предвид начина, по който се е отнасял с клиентите

Риалити героят призна, че и до през днешния ден работи като водач на камион в Америка.

„ Когато ми свършат парите, отивам в Америка и карам камион. Да, работя като камионджия “, призна някогашният на Джена. Очевидно сега Джино харчи парите, изкарани като камионджия. Отказал се е да прави бизнес у нас, защото си е дал сметка, че нещата не му се получават и няма смисъл да налива пари.

 

И въпреки нощувката в хотела на Бианкалана да възлиза на стойност 110 лв., то клиентите не са по никакъв начин удовлетворени освен от цената, а и от предлаганите условия. Преобладаващата част от тях се оплакват от неприятно отношение, изнудване за повече пари, а не цените, които са маркирани на уеб страницата им, липса на климатици, непрестанен цигарен пушек, звук, празна рецепция и даже закани за пердах от притежателя.

 

„ Пишеше, че има климатик, само че той не съществуваше. Само 3 стаи са с климатик – когато ги няма, имате неприятен шанс. Стаята и банята не бяха чисти. Банята миришеше на прашно и имаше доста животинки – паяци, мравки, бръмбари.

Собственикът не говореше или се преструваше, че не приказва британски, и моите недоволства, както и молбата за промяна на стаята не бяха чути. Стаите не са като на фотосите “, пишат разочаровани чужденци, които в никакъв случай няма да повторят престоя си в неговия хотел.

 

Испанец пък се оплаква от закани за побой от притежателя и даже твърди, че е пуснал тъжба в полицията.

„ Типичен хотел на мафията – при регистрация бях афектиран от притежателя на хотела и застрашен, че ще бъда ударен. Веднага напуснах хотела и подадох недоволство в полицията “, жалва се пострадалият от бутиковия хотел, който си търси нов притежател.

 

Друг екскурзиант пък се оплаква, че са заключили хотела по здрач, до момента в който той бил на открито, а по-късно никой не му отворил, и телефоните били изключени. Наложило му се да търси друга опция за нощта, а на сутринта отишъл единствено да си събере багажа.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР