Риалити героят Петър Петров, който нашумя с участието си в

...
Риалити героят Петър Петров, който нашумя с участието си в
Коментари Харесай

Петър от „Фермата” се върна на самолета, от месеци е без гадже

Риалити героят Петър Петров, който нашумя с присъединяване си в предишния сезон предаването „ Фермата ”, се завръна към работата си на летец. Повече от година той не можеше да упражнява обичаната си специалността поради коронакризата, само че най-сетне още веднъж се качи на самолета в ролята на водач.

За завръщането си  Петър се похвали в обществената мрежа. Той към този момент е летял до Анталия, до Варшава и до други не толкоз далечни дестинации. Мачото не крие, че е доста благополучен от развоя на събитията  „ За страдание, авиацията е евентуално в топ 3 на засегнатите от пандемията промишлености. Навремето страната плащаше образованието на водачите, след което огромна част от тях отиваха в чужбина. Аз съм тъкмо противоположния случай – дадох 100 000 лв. персонални средства, с цел да стана водач и останах в България. Държавата ни обаче се отнася доста несериозно към нашия бранш. Чувам по какъв начин се поддържат ресторантьори, само че за нас няма такова нещо! ”, споделя е Петров за несполуките, през които е минал.

Повече от година той бе скъсен и се чудеше по какъв начин да свързва двата края. Наложи му се да смени попрището и да стартира работа в прът център. „ Тъй като съм приключил лицей в Германия, знам добре немски език. Работех от у дома за немска компания, разговарях с клиенти ”, разказвал е риалити героят.

Макар че в професионален проект шансът на Петър се усмихна, в персоналния му живот ситуацията никак не е по този начин цветущо. След като разгласи раздялата си със силиконката Антония Сандова, той не е захващал връзка с друга. Хора от обкръжението му издават, че за това време имал мимолетни случки, само че никоя не успявала да го впечатли и към момента жалел за някогашната си, която го заряза. Едрогърдата красавица от Асеновград първа заточи лиги по летеца, а връзката им стартира след края на „ Фермата ”. Тя оповестиха, че са двойка точно на празника на влюбените Свети Валентин, само че единствено месец по-късно се разделиха и изтриха общите си фотоси от обществената мрежа, като повода за разлъката не е известна.

Известно е, че Антония има заможни родители, които се занимават със строителен бизнес. С парите на фамилията си тя заплати и силиконовите си импланти – общо 700 кубика, с които обилно изпълни пазвата си. Говори се, че Петров се захванал със Сандова най-много поради положителното й материално състояние. Тя му правела скъпи дарове и го обгрижвала, пътувал и до Дубай на нейни разходи. Точно тогава той бе опустошен и имаше незабавна потребност от финансова поддръжка, писа Уикенд. .

Докато участваше във „ Фермата ” водачът се трансформира в любим на женската публика. Задяваше се с плеймейтката Жанета Осипова, след това се трансферира на победителката Хепи Ванче, флиртуваше с актрисата Даяна Ханджиева, а най-после омота в мрежите си и Антония Сандова, която му стана публично гадже. Връзката им обаче просъществува много малко и с днешна дата летецът е без гадже. Петър признава, че няма време да гледа новия сезон на риалити формата, който го направи прочут, само че пожелава на всички участници шанс. „ Всички са спечелили, щом са стигнали до такава степен! ”, безапелационен е мачото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР