Риалити героят от Биг Брадър Боби Ръгбиста си има нова

...
Риалити героят от Биг Брадър Боби Ръгбиста си има нова
Коментари Харесай

Боби Ръгбиста с нова силиконова изгора 


Риалити героят от „ Биг Брадър ” Боби Ръгбиста си има нова силиконова възлюбена. Спортистът не може да се нахвали с обичаната си и двамата са неразделни, видя „ Уикенд ”. Блондинката се споделя Тимеа Хороват и е шведка. Мадамата има ужасно доста корекции по лицето и тялото си, както и над 10 татуса. Видът й провокира много подигравателни мнения, които Боби старателно трие от профилите си в обществените мрежи.

„ Хубаво момче е, крепко, стройно, състезател. Как може да си пада единствено по такива дами?! Тимеа става за секс извращения, само че не й за сериозна половинка. Видът й е гротеска ” – разясняват почитатели на Ръгбиста.

Риалити героят и силиконката са дружно от 2 години, като предишното лято спортистът я е довел в България и я е срещнал с родата. Борислав има много чудноват усет за дами. Преди Тимеа той се любеше с Никита Джонсън. Татуираната българка завоюва „ Биг Брадър ” през 2015 година. Никита и Боби живееха дружно в Швеция, където имаха студио за татуировки. Двамата даже се снабдиха с мечтаното жилище в Банкя, където плануваха да живеят през лятото, когато си идват в родината. В началото на пандемията се появиха клюки, че Никита и Боби са поставили завършек на връзките си. Двамата по този начин и не разясниха за какво и какво се е случило посред им, само че Боби изтри всички фотоси с някогашната си в обществените мрежи.

Мъжагата не си губи времето и небрежно размени Джонсън с по-младата Тимеа. Те са се срещнали в студиото за татуировки, което Боби държи в Швеция. Мачото е притеглен от провокативната й визия и двамата стартират връзка, която е паралелна за Борислав. Това не се харесва на шведката и тя бързо му слага ултиматум – или да избере нея, или да остане с Никита. В последна сметка Боби избира по-младата кокона и завърши връзките си с Никита Джонсън.

Спортистът наподобява благополучен с Хороват, която може да се похвали със забележителен бюст, който върви няколко крачки преди нея. У нас ръгбиста стана прочут около връзката си с Лили Клюкарката. За Боби се приказва, че има голям опит с дамите и има с какво да ги впечатлява. Явно мачото си пада единствено по модифицирани дами с бюстове над 140 см., големи изкуствени устни, доста татуировки и още куп корекции.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР