Риалити формата Биг Брадър“ и производното ВИП Брадър“ няма да

...
Риалити формата Биг Брадър“ и производното ВИП Брадър“ няма да
Коментари Харесай

Биг Брадър и ВИП Брадър изчезват окончателно от България!

Риалити формата " Биг Брадър “ и производното " ВИП Брадър “ няма да вървят повече на родна земя. На негово място есента се готви ново шоу, изцяло евентуално е това да бъде и " Денсинг старс ". Продуцентите на формата към този момент не виждат смисъл да влагат в сеирджийското шоу, което в последните години не им носи особени облаги. Рейтингът се срина стремглаво през последните два сезона, а концепциите им за ободряване се изчерпаха.

Голям проблем е към този момент и намирането на известни персони, които са подготвени да се излагат в шоуто против малко пари. В последния сезон нямаше нито една огромна звезда, продуцентите изпробваха да вършат рейтинг с треторазредни звезди. Удариха на камък и рейтингът им падна стремглаво. А даже и да се навие някоя от огромните ни звезди, то тя желае една камара с пари и подписва специфичен контракт, посредством който връзват ръцете на продуцентите и те по никакъв метод не могат да ги употребяват пълноценно за шоуто.

Носят се клюки и за още една причина, довела до прекъсването на предаването, написа " Шоу ". Нашите получи отвод за правата на шоуто от първоизточниците в Холандия. Именно там се заражда концепцията за това шоу, в което избран брой участници живеят в къща за към 2-3 месеца под непрекъснатото наблюдаване на телевизионните камери.

Пробно потегля през 1999 година, само че от този момент има разновидности по целия свят – Англия, Австралия, Германия, Канада, Испания, Съединени американски щати, в това число и в България. Името на шоуто произлиза от романа 1984 на Джордж Оруел, в който Големия брат ръководи диктатурата си като непрестанно следи поданиците си посредством техните телевизионни екрани и им припомня това с фразата: " Големият брат те следи “.

В България първият сезон започва през 2004 година с елементарни участници. Две години по-късно се в Къщата заживяват и известни персони, а Константин е първият победител в шоуто. Оттогава е имало цели 10 ВИП сезона, 5 с елементарни хора, един фамилен и 6 сезона с участници от всички излъчвания до момента.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР