Риад Марез се разписа на два пъти за Манчестър Сити,

...
Риад Марез се разписа на два пъти за Манчестър Сити,
Коментари Харесай

Искан от Ливърпул разгневи Сити, който отстреля Фулъм за ФА Къп

Риад Марез се разписа на два пъти за Манчестър Сити, който трябваше да обърне Фулъм за крайното 4:1 и по този начин първенецът на Висшата лига продължи напред към петия кръг на ФА Къп.

Сити, който има девет точки превес на върха в Премиър лийг и няма загуба в домашните шампионати от октомври, позволи първи гол, откакто желаният от Ливърпул Фабио Карвальо порази вратата на „ жителите “ при започване на мача.

Авансът на водача в Чемпиъншип оцеля единствено 90 секунди, когато Марез подаде за Илкай Гюндоган, който успокои нервите на почитателите на „ Етихад “. Джон Стоунс сложи Сити на пътя на успеха, откакто засече от корнер с глава центриране на Кевин де Бройне.

Марез, който пък пропусна финалните мачове за Купата на африканските народи с Алжир заради неуспеха на страната, не сбърка на два пъти през втората част, оформяйки крайното 4:1 в северозападна Англия.

Четвърт час преди края пък бе анулиран гол на Александър Митрович за гостите, който щеше да е под №28 за сръбския стрелец през този сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР