RGB LED осветлението е с PRISMO ефект и 25 режима

...
Коментари Харесай

Genesis Thor 303 RGB – бърза и издръжлива клавиатура


RGB LED осветлението е с PRISMO резултат и 25 режима на подсветката
(снимка: Genesis)

Genesis разгласи местна наличност на своята нова механична клавиатура с RGB подсветка и сменяеми суичове. Моделът, който се явява правоприемник на сполучливия за марката Thor 300, ще се предлага в пълноразмерна и TKL версия на цени от към 100 лева и 90 лева за TKL разновидността.

Клавишите на Thor 303 RGB са покрити със специфични капачки, а с помощта на употребяваната Double Injection технология устоят на абразия даже след години работа. Устройството също по този начин включва N-key rollover функционалност за цялостен anti-ghosting както и така наречен hot swap, който разрешава бърза и лесна промяна на клавишите от страна на самите консуматори.

Моделът разполага със здрава алуминиева рамка, която включва сменяеми Outemu Blue суичове с устойчивост до 50 милиона клика. Времето за реакция е 8 милисекунди, а силата на задействане е равна на 55 година

Клавишите със специфични капачки устоят на абразия даже след години работа
(снимка: Genesis)

Производителят е присъединил и RGB LED осветяване с PRISMO резултат и 25 режима на подсветката. Те могат да се избират от наличния програмен продукт, който също по този начин може да се употребява за основаване на макроси и опазване на потребителски профили. Thor 303 RGB е оборудвана и с 11 мултимедийни клавиша.

TKL версията на Thor 303 е особено проектирана за консуматори, които имат по-малко място на бюрото и постоянно пътуват с оборудването си. Така притежателите на този модел ще имат 87, вместо 104 налични клавиша.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР