Резултатите ще се видят, просто трябва малко време. Камен Донев

...
Резултатите ще се видят, просто трябва малко време. Камен Донев
Коментари Харесай

Хазарта: за Камен Донев като министър, помощта за Украйна и белите и сиви Златки

Резултатите ще се видят, просто би трябвало малко време. Камен Донев би бил добър министър на културата. Да съм в партията " Продължаваме промяната " е моят метод да дам знак, че всичко е чисто. Преживяли сме " Бялата Златка ", ще преживеем и " Сивата ". При състояние, че виждаш, че една страна атакува друга, стартира да избива едни хора и да изяснява по какъв начин ги освобождава, няма по какъв начин да останеш безучастен и да се правиш на безпристрастен.

Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта в изявление за, разяснявайки настоящите тематики от миналите месеци.

" Ще си заслужава, в случай че съумея да реализира това, което аз желая. Със сигурност има смисъл. Ако има място, където може да се направи нещо, то това е там " - уточни Хазарта на въпрос какво мисли за престоя си в Народното събрание досега.

Неприятното било, че нещата стават по-бавно спрямо неговата професионална сфера - зависели от повече хора.

" Стават по-бавно и това доста ме ядосва, само че въпреки това, такива са нещата. Резултатите ще се видят, просто би трябвало малко време ".

Така са решили хората на изборите и когато има обединяване от разнообразни хора, е обикновено да спорят, счита Хазарта за съдружните търкания.

" Малко сме позабравили това, че хората може да имат разнообразни отзиви, да би трябвало да излагат причини ", уточни още.

" Не като народен представител, а като човек ", Христо Петров даде да се разбере, че е " за " изпращане на военна помощ на Украйна, наблягайки, че в Европа досега единствено България и Унгария не са създали това.

" При състояние, че виждаш, че една страна атакува друга, стартира да избива едни хора и да изяснява по какъв начин ги освобождава, няма по какъв начин да останеш безучастен и да се правиш на безпристрастен. "

Той разяснява и тематиката за избора на нов началник на Българска народна банка. Познвал и двамата претенденти - Любомир Каримански и отпадналият в следствие Андрей Гюров, имал положителни усещания от тях, само че нямало единогласие за нито един. " Продължаваме до момента в който нещата не се случат ", уточни рапърът.

Според Хазарта за хората имало по-важни тематики и той бил концентриран там - става въпрос за цените на стоките и услугите.

" Има, има излаз. Лошото е, че първите резултати ще ги усетим може би след месец, два, три ", уточни той. Но най-ужасното е, че през това време би трябвало някак да се изясни на хората, добави. Даде образец с проекта за възобновяване и устройчивост: " Там има 12 милиарда и от горната страна, които ще влязат непосредствено в нашата стопанска система, ще спомогнат нещата да се успокоят ".

" Да съм в партията " Продължаваме промяната " е моят метод да дам знак, че всичко е чисто и по тази причина съм част от тях " - даде поръчка още Хазарта, визирайки обстоятелството, че стана основател на Политическа партия.

На въпрос какво би станало при предварителни избори и къде би била проруската партия " Възраждане ", Хазарта описа за първите си усещания от партията на - варненецът Костадин Костадинов, от която споделили (образно казано) " или става на нашата, или ви изкарваме с краката напред ". Посочи, че не схваща за какво - до момента в който той е правел песни, някои са били на заплата в община Варна. А в това време откогато се помнел автомагистрала " Хемус " все е до Ябланица.

" Ние този филм сме го гледали. Преживяли сме " Бялата Златка " (прякор на водача на " Атака " - белокосият Волен Сидеров, б.р.), ще преживеем и " Сивата " (визира се сивокосият Костадинов) ", съобщи още депутатът от Политическа партия в отговор на въпрос няма ли " Възраждане " да увеличи процентите си поддръжка при избори в този момент.

Хазарта разяснява и номинацията на Мартин Карбовски за член на Съвета за електронни медии (СЕМ), направена от " ИТН ", от която Карбовски самичък се отхвърли след отрицателна социална реакция. По думите му въпреки да не е склонен с Карбовски за доста неща, този писък против него му пристигнал допълнително. " Ако има нещо, за което нямаме спор, то е, че той е друг, има почерк. И ние не може да поддържаме единствено верните разнообразни. Това е народна власт. Когато не си склонен с някого, не го обиждай, изясни с причини за какво не си склонен ", уточни.

Що се отнася со селфи видеото на министъра на културата Атанас Атанасов, Хазарта го дефинира като " много безогледно ".

" Аз не мисля, че има човек, който да го поздрави за това видео. Сигурен съм, че министър Атанасов си е направил своите заключения. Нека да си приказваме истината - не е нещо, с което би трябвало да се гордее ".

" Много мощно усещане ми направи реакцията на Камен Донев, тъй като той ми е другар и за мен е най-големият български артист - аз не мога да приказвам от името на Кирил (Петков) и Асен (Василев), само че си мисля, че в случай че Камен Донев реши да е министър на културта, съгласно мен той би бил добър министър на културата. На нас ни би трябвало, освен за този пост, а и за всеки различен, човек който да е способен, който да е почтен и който да не го е боязън ", съобщи още Хазарта.

Но добави:

" За Камен аз съм сигурен и че е способен, и почтен. Само че не съм сигурен за страха. Защото аз работя нещо доста сходно на него и знам, че е по-лесно, когато си пълниш залите и хората викат " Евала, отлично ". Защото, когато дойдеш вътре в тази борба, тогава към този момент би трябвало да даваш отговори. Тогава не можеш да задаваш въпроси и няма по какъв начин единствено да критикуваш ".

И попита: " На мен не ми ли е по-лесно да си върша песните, да ги ругая наред всичките? ".

Хазарта разяснява и опозицията в лицето на ГЕРБ. Посочи, че думата " съпротива " май не е правилна, когато си управлявал години наред и държиш управителни фрагменти в администрацията и в локалната власт. " Все още ". Разказа за собствен диалог с човек от опозицията, който му обяснил, че по този начин било в политиката - по този начин се прави. Това на въпрос на Хазарта за какво е част от тази компрометирана групировка. Депутатът от Политическа партия си направил извода, че за тях корупцията била нещо обикновено, " то по този начин работи цялата скица и това е политиката ". " Много близо сме да ги стигнем тези 160 индивида (с друго мислене) ", счита Хазарта. (160 депутати са нужни за конституционна промяна, б.р.).
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР