Резултатите от трите ареста са на път да занулят резултатите

...
Резултатите от трите ареста са на път да занулят резултатите
Коментари Харесай

Манолова: Кабинета реанимира Борисов с ареста, след 100 дни управление съдебната реформа не е в ход

Резултатите от трите ареста са на път да занулят резултатите от тригодишна борба, на митингите на хората. Не знам какво са очаквали от Министерство на вътрешните работи и превителството. Реанимират ГЕРБ и Борисов на политическата сцена.

Това съобщи Мая Манолова, водач на " Изправи се!БГ " по Българска национална телевизия, като разяснява задържането на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова в четвъртък вечерта. ГЕРБ е в контраофанзива, добави тя.

Не знам на какво са разчитали ръководещите, те изгубиха и осведомителната война. Не могат да чакат подпомагане от прокуратурата, това е ясно, само че трябваше да го знаят. Още повече, че правосъдната промяна въобще не е почнала - не е закрито спецправосъдието, измененията в КОНПИ - няма импортиран законопроект...

Големият ми укор за 100 дни на кабинета е, че забавиха правосъдната промяна. Ако изтърван самодейността, опозицията ще я поеме. Правителството показва беззащитност, неявяване от действителните проблеми на хората. Не могат да се оправят с рецесиите, които се сипят от всички страни. Хората желаят това ръководство да се оправи, само че оценката не е висока, сподели още Манолова.

Социалната политика на държавното управление е неуспех, безапелационна бе тя. Хората чакат не агитация, а дейности и резултати. Една от главните неточности на това ръководство е парцелирането на властта сред обособените партии, феодализирането й, акцентира Манолова.

Хората желаят откровена обществена опция, не аз, отговори Манолова на въпрос ще прави ли второ Българска социалистическа партия. Ще си сътрудничим със Стефан Янев, само че нашата обществената опция ще има други лица. По-социално ангажирани хора от тези в " Продължаваме промяната " ще вземат участие в нея, до две седмици ще стане ясно всичко, изясни Манолова.

Хората не желаят избори в този момент, сподели още тя.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР