Резултатите от тези избори препотвърждават онова, което знаем от доста

...
Резултатите от тези избори препотвърждават онова, което знаем от доста
Коментари Харесай

Христо Иванов: Резултатите от изборите препотвърждават, че обществото ни е силно разделено

Резултатите от тези избори препотвърждават това, което знаем от много време - обществото ни е мощно разграничено и това е сериозен проблем. Това разяснява във Facebook съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.

Данните са на социологическите организация „ Маркет ЛИНКС “ и „ Алфа Рисърч “

Пет партии влизат в 49-ото Народно заседание, сочат данните на социологическата организация „ Маркет ЛИНКС “ при 80% редом броене. ГЕРБ-СДС са първа политическа мощ с 25%, следвани от ПП-ДБ с 23,5% поддръжка.

Според него с изключение на проблем, това е и опция „ да стартираме да съшиваме прокъсаната тъкан на това общество. “

„ Защото демокрацията е диалог сред несъгласни. Вотът на жителите ни споделя, че ще се наложи да се научим да водим този диалог “, сподели той.

Иванов благодари на всички сътрудници, с които са обединили сили.

„ Радвам се, че показахме по какъв начин можем да работим в единодушие, като екип, и можем да дадем на гласоподавателите си алтернативата, от която имат потребност. Доказахме, че можем да бъдем пътят към решението, а не част от казуса “, показва съпредседателят на Демократична България.

От пресцентъра на ПП-ДБ оповестиха по-рано довечера, че ще разясняват изборните резултати след паралелното броене, като прецизират, че това няма да бъде в границите на деня.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР