Резултатите от проучването SDIndex за 2019 г. ще бъдат представени

...
Резултатите от проучването SDIndex за 2019 г. ще бъдат представени
Коментари Харесай

Над 56 хиляди български шофьори участваха в проучването за тазгодишния индекс за безопасно шофиране

Резултатите от изследването SDIndex за 2019 година ще бъдат показани на особено събитие, което ще се организира на 3 юли 2019 година (сряда), от 11:00 часа в Зала Роял на София Хотел Балкан. През 2019 година Индекс за безвредно шофиране се организира напълно онлайн и с изключение на водачите на леки коли , обгръща и представителна за страната извадка водачи на камиони и рейсове .

Организатор на проучването е SDI Застрахователен брокер, а сътрудници на плана са Министерство на вътрешните работи, МТИТС, МОН, Държавна организация “Безопасност на придвижването по пътищата ” и Дружеството на психолозите в България. В екипа на проучването влизат изследователска и консултантска организация Explica и организация APRA Porter Novelli. Инициативата се реализира с медийната поддръжка на Нова Броудкастинг Груп.

Самите калкулации на Индекс за безвредно шофиране са направени въз основата на 35 хиляди попълнени разширени въпросника при водачите на леки и лекотоварни коли (за съпоставяне, през 2018 година попълнените въпросници бяха 1000) и 1035 попълнени въпросника от водачи на камиони и рейсове.

На събитието ще бъдат показани формалните данни за 2019 година в наличието на представители на сътрудниците на плана. Ще имате опция да се запознаете с разбора на получените резултати и да отправите своите въпроси към уредниците и сътрудниците на SDIndex.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР